reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

witam kraf:-) mam nadzieję że zagościsz na dłużej i gratulacje maluszka w brzuszku:-)
Masiula ja też tam wczoraj buszowałam w tym sklepie:-)dla dzieciaczków można naprawde fajne ciuszki kupić a i bielizna atlantica jest bardzo tania:-) trzymam kciuki żeby synkowi sie nie odwidziało w przedszkolu, hi hi
asiulka ja ten syropek dawałam małej bo dostała go na te pręzenia ale ulewała po nim zwarzonym pomarańczowym mleczkiem(bo on ma taki smak) i przestałam dawać, ale rzeczywiście niech misia wypróbuje, oby jej majeczce pomogło

reklama
AHaa a po jakim czasie zaczęła Ci ulewać,Ja mam dwie siostry i obie mają maluszki Adaś ma 4,5 miesiąca(mieszka w Kielcach) a Paula ma 2 miesiące,i oboje mają ten syropek i jak na razie nie ulewa im się Ale to zależy chyba od organizmu dzieciaczka.
Pozdrawiam kobiałki

Ja jeszcze wieczorkiem zajrzałam,Marysia spi(no prawie):-D,maz Krystianowi sniadanie szykuje wiec ja korzystam z chwili.A tak w ogóle to powiem Wam cos ciekawego.Wczoraj bylismy z moim m załatwiac rodzinne,no wiec najpierw pojechalismy do skarbowego-poszło zaskakujaco szybko,pozniej do biura pracy po moje zaswiadczenie ze jestem bezrobotna,a tu pani w okienku mówi ze musze jakas prace podjac bo inaczej mnie wyrejestruja.A ze jeszcze nie mam 25 latek no to pokierowała mnie na staz.Pomyslałam sobie a co tam najwyzszy czas wziasc sie wreszci e do roboty:tak::tak::tak::tak::-Di miałam isc do tego biura w poniedziałek ,a ja dzis patrze na to moje zaswiadczenie a ono na jaks obca babeczke wypisane na całkiem inne nazwisko.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno i wychodzi na to ze w poniedziałek znowu spedze "troszke" czasu w posredniaku ufff...
A Wy macie jakies plany na weekend?
Ahaa rzeczywiscie jesli chodzi o bielizne atlantica to naprawde sie opłaca kupic.
Pozdrowionka dziołszki lece myj myj:tak:

na kolki - ale to trzeba by się wybrać do lekarza po receptę i radę - coordinax lub prepulsid - to jest ta sama substancja ale inny producent
tylko że wiem że cos było z coordinaxem i chyba go wycofują ale nie ze względów leczniczych tylko chyba coś firma pada

a ja miałam mieć 12-stego egzamin i się okazuje że nici z tego bo sobie wykładowca odwołał zajęcia i nie wiadomo jak skończymy semestr
a wczoraj mojemu koledze z roku urodziła się córcia - 3700g i 57 cm i jak twierdzi świerzo upieczony tatuś - jest cudowna i podobna do niego :laugh2::laugh2:

asiulka ja odstawiłam tak po około tygodniu, od razu coś ten syropek jej nie podchodził:-(
masiula to nie zazdroszcze wizyt w pośredniaku, masakra, tam się zawsze pół dnia spędza, ale gratuluje stażu:-)
shiraaine pogratuluj koledze od cioteczek z forum:-)a tak na marginesie to która córcia nie jest cudowna i podobna do tatusia;-) wszyscy tatusiowie tak twierdza. hi hi:-)

a ja odkleiłam małej dziś ten cholerny plaster z brzuszka - cały brzuszek ma poodparzany, już nie ide na te klejenia, sama będe jej zaklejała sam pępuszek a nie cały brzuch, byliśmy też na kontroli u neurologa i wszystko ok:-)pogoda paskudna, na spacerek nie da rady wyjść.......buuuuu

Jest impreza w czwartek 11września w parku koło muszli koncertowej od 11 godziny zaprasza instytut pampers można zasięgnąć rady i dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy a także otrzymać darmowe próbki ja dostałam takie zaproszenie telefonicznie a może sie spotkamy i w w końcu poznamy ;-)

Dziewczyny - pisać do mnie na priv listy na wątek zamknięty - kogo chcecie tam widzieć. Jak będę miała od kilku osób listy to przesyłam do admina i będziemy mieć nasz wątek zamknięty :tak:

Jej ale dużo napisane :-). Wreszcie sie wątek rozkręca. Musze poczytać, bo tylko ostatniom stronke na razie mi się udało ;-) Ja nie wiem czy dam radę być na tym spotkaniu, ale moze mi sie uda wyrwać.:-p

Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi listami n wątek zamknięty :sorry2:

reklama
Witam pourlopowo :)
Dzięki raz jeszcze za te namiary na sklepy ciążowe - obiegłam je i rzeczywiście najfajniejszy jest ten w bramie koło Tęczy - mnóstwo rzeczy mi się tam spodobało, ale raczej takich na większy już brzuszek.
Ostatecznie moje pierwsze spodnie ciążowe zamówiłam na allegro - bałam się, że nie dojdą przed wyjazdem, więc wzięłam za pobraniem i w 2 dni miałam je u siebie. Ze spodni jestem ogromnie zadowolona, no i cenowo razem z przesyłką wyrobiłam się w 100zł :) he he, będzie więcej na przyszłe wydatki ;)

Kraf83 - to ja jestem w ciąży zaraz po Tobie, bo mam termin na 8 marca :) Więc może na wiosnę będziemy razem biegac po parku z wózeczkami? :)
Napisz gdzie chodzisz do lekarza i czy wiesz już w którym szpitalu chcesz rodzic?

Do góry