reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
hej dziewczyny
dawnoooo mnie tu nie bylo ae mam dosc malo czasu

praca studia( praca licencjacka) dom Adas wow naprawde bywa ciezko ale jest juz ok... wszystko w miare unormowane moge odetchnac pelna piersia. Terazw w maju szykuja nam sie Adasia 1 urodzinki bedzie balanga potem komunia a na koniec jestem swiadkiem do bierzmowania :confused2::confused2::confused2::confused2::confused2: mowi sie spoko:-):-)

O widze ze babiniec nam sie wykrusza:baffled::baffled::baffled:

Kamilka fajnie ze sie odezwałas, a nie tylko na majówkach , co to za obijanie :-D:-D fajnie ze wszystko ci sie układa:tak::tak::tak:

Shiraaine ty pijoku:-D:-D:-D

Shiraaine ty pijoku:-D:-D:-D

Ej no kaca nie miałam - po ćwiartce wódki??:rofl2:, tylko łydki od tańczenia trochę bolały :-p

Dzisiaj mąż mi sprawił karnecik na solarke na 110 min. Dzisiaj sobie poleżałam 6 min, jutro na 7 idę. Dzisiejszy dzień był super gdyby nie to że byłam u dentysty i przez przypadek znieczuliła mi nerw okołooczny - miałam znieczuloną prawą stronę nosa i dolną powiekę prócz zębów :laugh2::eek::laugh2: Ale spoko :-p Ale od 12 do 19 byliśmy na dworze a pogoda była dzisiaj śliczna :tak::tak::tak:

Masiula dzieki ale ja taka zabiegana teraz szykuje sie naurodzinki malego zastanawiam sie co upichcic?? robie liste dan.. dzis zamowilam torta dla adasia super bo bedzie Kubus puchatek na torcie i tygrysek:-):-):-) slicznosci tort.. no i po promocyjnej cenie bo od meza mojej kolezanki....

a tydzien po urodzinach mam komunie i musze sobie cos kupic do ubioru b chodze w jednym kaplecie.. wogole nas gonia teraz wydatki..

wiecie co a ciesz sie bo wreszcie zaczelam chudnac poprostu jestem happy:sorry::sorry::sorry:

w pracy fajnie czas leci...

aha a zapomnialam wam powiedziec udalo mi sie zapisac Adasia do zlobka tu na uroczysku..

Ostatnia edycja:
Kamilka to super wiesci, nie ma to jak miec znajomosci:tak::tak::tak:, no iczekamy na zdjecia z imprezy no i tego superowego tortu

Shiraaine zmieniałas nick??? Fajowo z tym solarium, ja byłam przed swietami, ale zdrowo przesadziłam, poszłam na 8 minut i to na mocne lampy i skora wszedzie mi schodziła a najbardziej z twarzy:-D:-D:-D:-D

Powiedzmy ze wróciłam do swojego starego :laugh2::tak::laugh2:
Ja w poniedziałek byłam na 6 min i nic mi nie było, a wczoraj zaszalałam na 8 i mam buraczki poniżej pasa, boli jak diabli, ale skóra mi nie schodzi na szczęście. Najgorzej się załatwiłam na nogach a w szczególności pod kolanami - nie mogę zgiąć - tak boli :szok:

Robie właśnie obiadek a Karola siedzi i tatusia na kolankach :-p
A zaraz spadam do dentysty i dalej szukać okien :crazy: Co oferta to tragedia - jak cena dobra to okna do kitu, jak cena tragiczna to okna dobre. A muszę je wymienić :sorry: Nie ma któraś sprawdzonego punktu/firmy?

Pociesze cie tylko tym ze mnei skora po 4 dniach zaczeła schodzic:-D:-D:-D:-D:-D:-D, ale badzmy dobrej mysli, moze dzieki temu ze poszłas na 2 razy unikniesz tego co ja, ja sie od razu zesmazyłam:-D:-D:-D

reklama
Sol - my okna kupowaliśmy u takiego "producenta". Jedzie sie droga na Warszawę, i przed Wiśniówką jest w prawo taki budynek - stoi w samotności, więc myślę że łatwo go znajdziesz. Nie znam sie niestety na tych wyrobach więc nie wiem czy są to dobre okna i czy w dobrej cenie :-). Jak bedziesz chciała to sobie go sprawdzisz, ja poszukam jakichś namiarów na niego jak chcesz, gdzieś chyba faktura powinna być...

Do góry