reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Julita co się dzieje??? ciężki dzień był? czy coś poważniejszego??

a Tak w ogóle to ello. pogoda się poprawiła to wszystkie mamuśki na dwór wywiało ;-) ja już właśnie kończę pracę, lecę do domu i na spacer :-) mąż siedzi w domu z młodą, obiad ma ugotować więc dziś luz.
Kobitki zbierzmy się i spotkajmy może?? Na Manifestu jak się jedzie do Tesco jest ten Bajkoland, na świeżym powietrzu, dzieciaki by się wybiegały :-) Co Wy na to???
My się z Kamilką jutro gdzieś wybieramy ;-)

Ostatnia edycja:
Śliczny dzień nieprawdaż ? :-D Dobrze dobrze - lepiej na spacerku niż w domu :-D Karola siedzi w przedszkolu więc ja się opierdzielam i pranie robię :-)

ja ledwo żywa jestem
Mała mi się znowu zaflegmiła. Oskrzela zalane. Walczymy żeby zapalenia nie było, ale chyba marnie nam to idzie. A w niedziele chrzest. Brrr. Niby tylko cycem karmiona, a co rusz mi choruje. Jak jest taka zaflegmiona to często sie przydusza, bo ją zalewa, a ja przez to spać nie mogę. Jutro do kontroli. Chyba zapytam czy baniek nie postawić

Marla - i jak spotkanie? Myślałam właśnie o tej bawialni, już w zeszłym roku :-p. Może w tym roku uda nam sie tam dotrzeć. Ale takie atrakcje zostawiam na lipiec i sierpień, bo wtedy Filip już nie będzie w złobku
Sol - a ty jak się czujesz? Chyba dobrze skoro za robotę sie bierzesz ;-):-)

My siedzimy w domu, za gorąco na spacer a zresztą Majka nie znosi spacerów,co mnie totalnie załamało

mrozik - skrajne 180" inaczej niż z Karolą :-D Ani mnie nie muli ani mi niedobrze, ani razu nie wymiotowałam gdzie z Karolą rzygałam po 5-30 razy dziennie do końca 7 miesiąca od 5 tygodnia. Tylko ta pogoda wykańcza - jednak jak jest za ciepło też nie dobrze :-p Ale początek jakoś przeżyję w lato - gorzej jakbym miała wrzesień albo sierpień na termin - bym chyba takich temperatur nie zniosła :no: A tak spoko :-D

Nom ja mam termin na sierpień jest masakra gorącoo... Najchętniej to bym cały czas pod prysznicem była :D
A kobietki znacie może w Kielcach jakiś fajny ciucholand gdzie można kupić dla niemowlaka jakieś ciuszki???
Pozdrawiam :)

Możesz zobaczyć na zakupowym czy ktoś w tym temacie pisał :-)
Ja odziedziczyłam pełno ciuszków więc już nawet kupować nie będę :-p A z Karolą kupowałam na Bodzentyńskiej w nieistniejących już sklepikach. Ale bardzo fajne ciuszki są na bazarach - jak masz wejście od Seminaryjskiej to druga alejka po prawej i tam zaraz masz dwa stoiska z dziecięcymi ciuszkami :tak:

Ja chce wiatraczek a nie mam siły włazić na szafę żeby go zdjąć :-( Ale chyba znajdę siłę :-p

reklama
Do góry