julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
A ja mam juz dosc na dzis
((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dobrze dobrze - lepiej na spacerku niż w domu
Karola siedzi w przedszkolu więc ja się opierdzielam i pranie robię :-)
. Może w tym roku uda nam sie tam dotrzeć. Ale takie atrakcje zostawiam na lipiec i sierpień, bo wtedy Filip już nie będzie w złobku
Ani mnie nie muli ani mi niedobrze, ani razu nie wymiotowałam gdzie z Karolą rzygałam po 5-30 razy dziennie do końca 7 miesiąca od 5 tygodnia. Tylko ta pogoda wykańcza - jednak jak jest za ciepło też nie dobrze
Ale początek jakoś przeżyję w lato - gorzej jakbym miała wrzesień albo sierpień na termin - bym chyba takich temperatur nie zniosła
A tak spoko 
A z Karolą kupowałam na Bodzentyńskiej w nieistniejących już sklepikach. Ale bardzo fajne ciuszki są na bazarach - jak masz wejście od Seminaryjskiej to druga alejka po prawej i tam zaraz masz dwa stoiska z dziecięcymi ciuszkami