reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Ja nie robiłam słyszałam że są dobre ceny nie wiedziałam że tam jest hurtownia odzieży.. 1 maja gdzie ta ulica jest :/ sobie aż sprawdzę na google :)

reklama
witam wszystkie mamy ja jestem z Ostrowca Swietokrzyskiego jest ktoras??
witaj ja mam do ostrowca jakieś 25min drogi autem, czesto tam bywam ostatnio.
Napisz coś więcej o sobie:)

Czy któraś z was robiła zakupy w sklepie: A R E S Hurtownia Odzieży i Akcesorii Dziecięcych Kielce ul. 1-go Maja 191
Czy opłaca się tam wybrać?
ja tam robiłam zakupy ponad 2 lata temu i więcej już się tam nie wybiorę niemiła obsługa i ceny wysokie jak na hurtownię

Ostatnia edycja:
Dzidka - ja byłam w Aresie kupić fotelik do samochodu. Więcej tam nie zajrzę. Obsługa poniżej poziomu, nie można było nawet fotelika do samochodu przymierzyć, bo jeszcze się u konkurencji kupi albo-nie daj Boże - przez Internet. Brak słów. Jak do jakichś osłów albo oszustów do nas podeszli. Najlepiej to by było jakby w ogóle towaru nie dotykać, nie oglądać, tylko przyjść. Podać nazwę i kupić.... Jak o nich myślę to mi się tylko brzydkie słowa nasuwają

Julita - my w weekend mamy imprezkę ;) Wyjazdów zero, bo mamy tylko wolne dni wolne, w resztę pracujemy. Mąż teraz po operacji, to za dużo nie może też jeździć czy chodzić

Witam się.
ulala,ale pustki.

U nas od rana świeci piękne słoneczko.

Choć za ciepło jeszcze nie jest,
ale najważniejsze,że już nie pada,i słonko jest.
Aż się rano chce wstać z łóżka.
Maciuś w szkole jest,niebawem wraca,
Emil urzęduje w lego,i mówi że buduje stację benzynową.
M.w pracy,jeszcze,ale się musi zwolnić wcześniej,
bo o 13.30 mamy pogrzeb,a on do 14 pracuje.
Wcześniej odwieziemy chłopców do mojej mamy,i pojedziemy.

Ja od wczoraj siedzę na wolnym,
idę dopiero w poniedziałek na nocną zmianę,
powinnam w niedzielę zacząć,ale idziemy na komunię.

Miłego dnia

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki:)
Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???:))

Mieszkamy z mężem w Starachowicach, jeszcze siedzę na macierzyńskim, dlatego troszkę brak mi towarzystwa, nie ma z kim pogadac. Mąż całe dnie w pracy, a nasza niunia za malutka. Pomyślałam, że poklikam sobie na forum, może znaję jaką bratnia duszynę co też samotnie w domu z dzieciątkiem???:))
witaj:)
ja mieszkam niedaleko starachowic:)
pisz jak dzidzia, czy zamierzasz wracać do pracy jeśli tak to z kim dzidzie zostawisz?
Ile maleństwo ma?

Hej,ja jestem ze starachowic.
Mam dwóch chłopaków w wieku 10 i 5 lat.

A jak Twoja malutka,ile ma miesięcy.
Na jakim osiedlu mieszkacie?
Pozdrawiam Asia

reklama
Hej, Kobiety... po długiej przerwie:)
Co tam u Was?
U mnie wszystko w porządku, Maryśka zdrowa i piękna :D od września idzie do przedszkola:)
Firma nam padła:/ Powoli się podnosimy z porażki:)
Ogólnie chyba jestem w tym samym miejscu co rok temu albo ze dwa kroki w tyle.
Widzę że sporo nowych mam się pojawiło:) Witam Wszystkie!

Do góry