Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja na bohaterów września, a rodzinkę mam w bieńczycach :-)
wiecie co miałyśmy spotkanie mam sierpniowych, było super spotkałyśmy się w anikinie, kobitki nawet spod poznania przyjechały a mu krakuski się coś umówić nie możemy
my kwietniówki już w zeszłym roku stawiłyśmy sie tłumnie w gospo agro ;-) Z dzieciakami szmat drogi przejechałyśmy i było świetnie!
A w Kraku też się spikniemy. Zobaczycie. jak to sie mówi......co sie odwlecze to nie uciecze :-)
Póki co ja mały szpital mam w domu. Mam nadzieje, ze w przyszłym tyg bede do dyspozycji.
Ja z Przy Arki GAGA,ja jestem grudnowa mamusia,ale chetnie przyłacze sie jak bedzie spotkanie Krakusek.
Moze sie kiedys spotkamy jak bedzie ladna pogoda???
kurde ja w ogóle nie mam czdasu na bb ostanio. Ale obiecuje się poprawic. Już nadorbiłam moje majówki i czerwcówki i wpadałam nadrabiać Kraków a tu widze PUSCIUTKO PUŚCIUTKO!!!!! Ale obiecuję poprawę i WY TEŻ laseczki musicie!!!!