Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki wielkie zadzwonię, powiem ci że ta wejściówka jak znalazł bo w Krakowie leje i straszna pogodagaga niby wszystko załatwione ale zanim się tam wybierzesz to zadzwoń czy już maja gotowe![]()

Mam na imię Aneta i jestem szczęśliwą mama 16 mc Oliwii . Jestem pewna, że z Waszą pomoą szybciutko się tu zadomowię i nawiąże nowe znajomości. Pozdrawiam Antennos ;-)
Mam nadzieję, że po mału się tutaj zadomowię a z tego przypadku bedą jeszce fajne znajomości. Pozdrawiam :-)witamy nową mamuśkęWitam wszystkie mamusie z Krakowa i nie tylko :-). Jestem tutaj od godziny i jeszcze nie za bardzo umiem się poruszac po forum.Mam na imię Aneta i jestem szczęśliwą mama 16 mc Oliwii . Jestem pewna, że z Waszą pomoą szybciutko się tu zadomowię i nawiąże nowe znajomości. Pozdrawiam Antennos ;-)

ojoj nieładnie!!!! Ja też obiecywałam poprawę i dopiero dziś mam chwilkę by coś napisać. MOja szefowa na urlopie a jak kota nie ma to myszki 

....

, mamy nadzieje że ten wątek będzie nabierał jakiś rumieńców. Napisz coś więcej o Was, gdzie mieszkacie?
i odetchniemy we wrześniu.