Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tyle ze mnie interesuja bardziej takie zajecia ktore sa prowadzone przez kogos, tam tez jest cos takiego np rytmika taneczna, ogrod doswiadczen itp slyszalas o tym?
no i zobacze jaka bedzie pogoda bo dojscie tam zajmie nam napewno dobre 20min
teraz to jzu Was rozpoznam:-) ja mieszkam na Wysokim wiec do ogrodka mam zut beretem
co Ty na to?Ja tam bylam z Ola dwa razy kiedys przed wakacjami,fajnie byla.A od wrzesnia Ola do przedszkola to nie mam jak tam nawet podejsc,bo to 13 jest czynne jak dobrze pamietam.gaga:-) to moze jutro sie spotkamy:-) fajnie
skoro jestes z Huty to moze Cie to zainteresuje a mianowicie:
na os Kalinowym jest ogrodek matki i dziecka, kosztuje grosze i tez sa rozne zajecia, my tam chodzimytyle ze mnie interesuja bardziej takie zajecia ktore sa prowadzone przez kogos, tam tez jest cos takiego np rytmika taneczna, ogrod doswiadczen itp slyszalas o tym?
no to nasze dziewczyny moga sie razem bawic;-)
ja planuej jutro sie wybrac ale czasem to mam takiego lenia ze ciezko nam sie zebracno i zobacze jaka bedzie pogoda bo dojscie tam zajmie nam napewno dobre 20min