Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tyle ze mnie interesuja bardziej takie zajecia ktore sa prowadzone przez kogos, tam tez jest cos takiego np rytmika taneczna, ogrod doswiadczen itp slyszalas o tym?
no i zobacze jaka bedzie pogoda bo dojscie tam zajmie nam napewno dobre 20min
teraz to jzu Was rozpoznam:-) ja mieszkam na Wysokim wiec do ogrodka mam zut beretem
co Ty na to?Ja tam bylam z Ola dwa razy kiedys przed wakacjami,fajnie byla.A od wrzesnia Ola do przedszkola to nie mam jak tam nawet podejsc,bo to 13 jest czynne jak dobrze pamietam.gaga:-) to moze jutro sie spotkamy:-) fajnie
skoro jestes z Huty to moze Cie to zainteresuje a mianowicie:
na os Kalinowym jest ogrodek matki i dziecka, kosztuje grosze i tez sa rozne zajecia, my tam chodzimytyle ze mnie interesuja bardziej takie zajecia ktore sa prowadzone przez kogos, tam tez jest cos takiego np rytmika taneczna, ogrod doswiadczen itp slyszalas o tym?
no to nasze dziewczyny moga sie razem bawic;-)
ja planuej jutro sie wybrac ale czasem to mam takiego lenia ze ciezko nam sie zebracno i zobacze jaka bedzie pogoda bo dojscie tam zajmie nam napewno dobre 20min