Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
trzeba mieć skierowanie?to Państwowo czy prywatnie?jakiś kontakt mogłabym prosićmy mamy logopedę która ma siedzibe na ulicy Mazowieckiej 30 A
bardzo dobre podejście do dziecka moja córcia ją uwielbia każde zadanei ćwiczenie wykonuje i po chyba pół roku chodzenia pani logopeda stwierdziłą sporą poprawę w mówieniu wiec warto))
trzeba mieć skierowanie?to Państwowo czy prywatnie?jakiś kontakt mogłabym prosić![]()

Ja złożyłam jeszcze w sierpniu i babka mi powiedziała, że pieniądze będą pod koniec września...witam ponownie, widzę, że tu cisza, ale może jednak któras z mam tu zagląda i mi odpowie, bo mam pytanko: nie kojarzycie może jak długo trzeba czekać na kasę z becikowego ale od otrzymania decyzji? Bo ja wniosek złożyłam 1wrzesnia, decyzje dostalam dzisiaj. Teoretycznie napisane jest, że mają mi wypłacic "natychmiast" (Pismo jest z 8wrzesnia) a tu kasy nadal nie widać![]()