Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nowy leżaczko - bujaczek zakupiony w lutym br. (posiadam paragon jako dowód zakupu i ewentualnej gwarancji) Nigdy nie korzystało z niego dziecko, gdyż zanim się pojawiło na świecie dostaliśmy drugi leżaczek jako prezent i z jednym postanowiliśmy się rozstać Bujaczek złożony i rozłożony w celu sprawdzenia kompletności elementów. Dodaję baterie, których normalnie nie ma w komplecie oraz zapewniam dostawę gratis na terenie Krakowa.
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Prześliczny leżaczek, który dzięki specjalnemu stelażowi, może kołysać się do przodu oraz do tyłu. Leżaczek posiada pasy bezpieczeństwa i trzy poziomy regulacji siedziska. Dziecko leżąc w leżaczku zajmie się zabawą kolorowymi gadżetami zawieszonymi na pałąku. Dodatkową zaletą jest jego rozmiar, dostosowany nawet do niewielkich powierzchni. Leżaczek można łatwo złożyć i zabrać ze sobą w każdą podróż. Pokrowiec można prać w pralce.[/FONT]
[FONT=Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Zaproponuj cenę a na pewno się dogadamy. [/FONT]
Iguana ja kupuje Nikoli buty adidas i nike. Buty sa cenowo porywnywalne do tych "mniej" orginalnych, a i dwuletnia gwarancja jest i wieksza wytrzymalosc. Moim zdaniem oczywiscie.
Witam Jestem tutaj nowa... Od września posyłam syna (obecnie ma prawie 10 msc) do żłobka nr 21... Zastanawiam się czy jest tutaj ktoś kto zna opinię na temat tego złobka...