Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kindzia wspołczuję, że trafiłaś na lekarza idiotę no a przede wszystkim tego co było tego skutkiem czyli utraty dzidziusia Bardzo dziękuję za cenne info, a mówi Ci coś nazwisko Romanek? obecnie jest tam ordynatorem i do niego chodzę.
KASIEK cos mi sie obilo o uszy,ale tylko obilo.Nie jestem Ci w stanie nic powiedziec.Sprawdz czy pracuej tam dr Osmanski.To moj lekarz.Wiem ze tam pracowal bo on mnie wlasnie czyscil na Galla po poronieniu.Super facio! Nawet jak jestem tu w Holandii to kontaktuje sie z nim jesli chodzi o moje dolegliwosci.
Nastepnym razem opowiem ci historyjke jak facet jechala taxowka na Galla.Tylko mi przypomnij !!!
Dobrej nocki!!!
Cześć!
Leżałam na Galla w 17 tyg. odnioslam wrażenie że dr Romanek to najlepszy lekarz w tym szpitalu, najbardziej kompetentny i tkz. lekarz z powołania, więc myślę, że dobry wybór. W lutym na Galla rodziła moja kuzynka była baaardzo zadowolona.
Ja z OM na 15 maja, z usg na 21 maja, a według mojej ginki do terminu z OM nie dotrwam - szyjka miekka, rozwarcie 2 cm, w sobotę wylecial mi czop, skórczyki były , dzisiaj cisza, ta niepewność kiedy to bedzie mnie dobija :, chcialabym już, a z drugiej strony jeszcze ciuszki wszystkie niepoprasowane.
gunia to ty na dniach normalnie
dawaj znać co z tobą no i jak maluch się urodzi to fotki wklej
15 Maja moja przyjaciółka ma urodziny i moja babcia miałą imieniny