Ellie1981
mama majowa'09
tuuunia z tymi terminami to roznie, midwife i scan przewidzieli termin na 16.05 natomist moj ginekolog w Polsce jak bylam na badaniach powiedzial ze bedzie to 20.05, niby roznica niewielka...ja mam tylko nadzieje ze nasza dzidzia przyjdzie na swiat przed jakos w granicach 20.05 gdyz moi rodzice przylatuja do nas 24.05 na 11 dni i nie chcialabym wiekszosc tego czasu spedzic w ciazy jako ze idea przyjazdu jest ich pomocw tych pierwszych dniach z bobaskiem bo my zuuupelnie nie mamy o tym pojecia
Z tego co nam powiedziano to bedzie coreczka a imie wybralismy Bianka - to tak zeby po polsku i po angielsku hehe. Ogolnie czuje sie dobrze, troche mi plecy w pracy ostatnio dokuczaly ale wzielam sobie kilka dni wolnego i juz jest lepiej, dzidzia wierci sie duzo i czasem nawet troszke boli ale za kazdym razem niesamowicie cieszy!
Motylek
dziekuje za cieple slowa, mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gladko...i szybko...ehhh
Motylek
:-)
bo od tego duzo zalezy (bo jak sie mam tluc przez pol miasta to musze wiedziec jak i kiedy nakarmic babla). on je sniadanko tak o 10 i obiadek okolo 12.30-13. wiec troszke nie wiem jak to zrobic. powiedzmy dam mu sniadanko i potem bym mogla jechac, najwyzej wezme ze soba obiadek dla niego i u Ciebie nakarmie, ok? tylko daj znac gdzie mieszkasz :-)