Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sylciu, Slawuś w wyniku niezdiagnozowanej u mnie cukrzycy ciezarnych urusł bardzo, miał duze serduszko i przy skurczach porodowych przestala dochodzic do niego krew. Umarł przy porodzie, nic nie dało sie zrobić....
Dlatego tak sie teraz boję...

to ona rodzi,a nie ja. ja mialam termin na 16 maja ale 2008 i moj synus ma juz szczesliwie prawie 10 mcy
. tak czy siak dzieki za powitanie!

Jutro już napewno mam spotkanko z koleżanką u mnie w domciu i będziemy robic ciasto razem ale o tym już wcześniej pisałam.... Poza tym chcemy się udac do Councilu, bo koleżanka chce złożyc aplikacje o mieszkanie, a z racji tego, że dopiero tu przyjechała z Glasgow - nie orientuje się jeszcze, gdzie co jest ...
- ale zawsze może liczyc na moją pomoc .... 
No i jeszcze chcę ją zaprowadzic do charity shop, bo uwielbiam ten sklep - ostatnio tam byłam i kupiłam sobie i mojej córeczce tyle rzeczy, że aż się cieszyłam - jeszcze starsza Pani za ladą mi opuściła trochę cenę - nie mam pojęcia dlaczego < nie domagałam się > ale miło mi było ..... 

;-)
;-)
.... Powiedz co tam u was słychac i jak praca męża Twojego ? Wyjaśniło się coś ? Mam nadzieję, że jest dobrze .... ? 

, zadzwonilam do faceta co sie tym zajmuje( nigdy nie bylo problemu) a on ze spoko ze mi kogos przysle ale zebym sprawdzila czy w odplywie nie am jakis pieniedzy czy innych roznosci bo jak znajdzie ten facet to agencja mnie obciazy,
arek byl zajety na dole przy samochodzie pomyslalam sama zrobie, i odkrecilam i podstawilam miske ale tak chlusnelo ze wszystko znalazlo sie na dywanie,
szok musialam odsunac na srodek pokoju sofe, myslalam ze sasiadow zalalam arek zly, oczywiscie musielismy sie popsztykac,
no a pozniej nie mialam miejsca zeby rozlozyc zabawke (KIOJEC) od Ingrid i jak kladlam prety za lozko przedziurawilam puszke z piwem, tez dywan zalalam,
a na koniec kupilam rano w polskim sklepie dla arka pierogi z serem dla mnie z miesem i kabanosy i oczywiscie jego ok a moje i pierogi i kabanosy popsute