stefanka 2
Fanka BB :)
.......
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

- dałam jej numer telefonu - i zdążyła się jeszcze załapac na poniedziałek, zanim fryzjerka wyjedzie do PL na Święta - zaproponowałam jej fryzurkę na tzw. Boba i zobaczymy jak wyjdzie ....
;-) Poza tym powiedziałam jej, że jak do mnie przyjdzie, to ją do tej fryzurki pomaluję < make - up > ..... żeby mąż był podwójnie zaskoczony jej metamorfozą - jak ja to lubię !!!!
:-):-):-)
Wszystko mam już przygotowane - cały stół w kosmetykach, pędzlach, pomadkach , cieniach itp . ...... Moja Julia na całe szczęście już się lepiej czuje ale wczoraj, pomimo pięknej pogody nie wychodziłam z nią nigdzie - niech dojdzie do siebie porządnie ..... 

Teraz mam trochę inny problem, bo dostała wysypkę na brzuszku i pleckach i skóra jest wysuszona
- może to od tego Karvolu, którym ją nacierałam na wieczór... ??? Zobaczę - może z czasem przejdzie, a jak nie, to - do lekarza będę musiała iśc .... 

No dobra - postaram się jeszcze później odezwac, bo teraz już koleżanka puka - lecę więc .............. POZDRAWIAM !!!!!

A u mnie koleżanka była - fryzurkę ma świetną - bardzo korzystnie wygląda .... tak jak sobie wyobrażałam doradzając jej ten typ strzyżenia
:-) Dodatkowo wykonałam jej makijaż - pełny - i właśnie mi napisała, że jej mąż był w szoku i jej normalnie nie poznał - stwierdził, że mam zakładac swój interes jak najszybciej ....
;-)
......... cieszę się, kiedy ktoś jest zadowolony ze swojego wyglądu .... zrobiłyśmy kilka fotek nawet z tej okazji
Zaserwowałam jej kawusie i nawet mój nowy koktajl ... alkoholowy tym razem ...
Pozdrawiam - jutro napiszę jeszcze ....