Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojjj tez mam ten strach ze za bardzo mnie ktos potnie :-) i tez sama sobie ostatnio grzywke cielam...i wiadomo...nie zawsze wychodzi jak powinno :-)Gonia motylek była u fryzjerki i sobie chwali :-) Ja się waham jeszcze zapuszczam włosy od ostatniej wizyty u fryzjerkii boję się cokolwiek z nimi zrobić żeby znowu nie trzeba było obcinać na króciótko
![]()
Kolorek był ciemny blond a wyszedł fajny brązTeraz troszeczkę pocieniowac włoski trzeba i przede wszystkim grzywke poprawić bo sama sobie obcinałam i jest katastrofa
Ale cały czas się zastanawiam, bo chcę tylko pocieniowac z przodu żeby się ładnie układały i nie chcę żeby mi za mocno wycięła :-):-) A ty motylek jesteś zadowolona po czasie? Ładnie się układają? Daj znać może się przekonam :-):-)
Czesc MommyToBe :-) po twojej wizycie nie jestem juz najswiezsza :-)Witam was kobietki!
Jestem na tym forum poraz pierwszy.
Mieszkam w Leeds i jestem w ciazy.
Mam do was takie pytanko. Czy wiecie moze gdzie mozna w maire tanio wykonac prywatne USG?
Z gory dziekuje za odpowiedzi.

a ja mam ubaw,bo super to tuptanie wyglada!
:-)
Poza tym w sobotę od samego rana byliśmy u znajomych i trochę nam zeszło, bo było bardzo fajnie 
Dziewczynki tak szalały, że Julia ma teraz na nóżkach same małe siniaczki, bo tak skakały i się wygłupiały .... a moja mała teraz tak po domu zasuwa, że aż się zaczynam bac co będzie, jak zacznie chodzic ... przed chwilą w kilka sekund znalazła się przy schodach ....
, a teraz właśnie idzie do kuchni ... zabawki ją już coraz mniej interesują ... albo przy stole siedzi i się albo wspina albo uderza lekko główką w niego, żeby sprawdzic, czy twarde czy miękkie .... mówię wam - to taka mała spryciara 
W piątek byliśmy w Mothercare i Julii tatuś zaszalał, bo ma oczywiście fioła na jej punkcie i kupił jej dwie wielkie maskotki z disneya i chciał, żeby się poczuła jak księżniczka i wziął jeszcze dla niej wieeelki zamek pompowany - różowy oczywiście ..... 
No i teraz najlepsze - pompował go pół dnia ustami , bo pompki nie kupiliśmy i myśleliśmy, że ta od roweru będzie pasowała - ale niestety - namęczył się tak, że aż mi go było szkoda - wszystko dla córeczki :-))))) no i teraz słuchajcie - przemeblowaliśmy cały salon , bo zamek by sie nie zmieścił jak byśmy go postawili na środku pomiędzy sofami , mój Krzysiu ułożył w środku wszystkie zabawki, nowe maskotki ,,,,, po chwili wziął małą z łóżeczka i przyprowadził do salonu, żeby jej pokazac niespodziankę, A ONAAAAA ...... - zobaczyła zamek iiii ............ JAK SIĘ NIE ROZPŁAKAŁAAA .... dosłownie uspokoic jej nie mogliśmy - nic nie pomagało - nawet jak z nią do środka weszłam .... i zagadywałam itp..... normalnie do salonu wchodzic nie chciała, w nocy to chyba z 5 razy do niej wstawałam, bo ciągle popłakiwała przez sen .... chyba jej się ten zamek śnił - tak to przeżywała - tak jest do tej pory, więc dziś zabrałam się niestety za spuszczanie powietrza z zamku
:-( Tatuś jest nie pocieszony i teraz myślimy, czy jak mała dorośnie to polubi zamek, czy oddac go lepiej do sklepu i zamienic na coś innego i MNIEJSZEGO, bo chyba ją ta wielkośc przeraża ..... 
, a poza tym jeszcze dziś wypełnię aplikację dotyczącą wyboru konta oszczędnościowego dla córeczki, bo czas mam do 24 .....
Poza tym znowu zabieram się za szukanie pracy i w związku z tym ponawiam prośbę ze stycznia do Justyny, żeby się zorientowała jak teraz sytuacja z agencją wygląda .... czy rejestrują 
- możesz to dla mnie zrobic Justyna ? resztę już sobie sama załatwię < raczej >
Acha i gratuluję 2 ząbków u Nikosia - to już przełomowa chwila .... a to krzesełko jest super ! Jak Ty to wygrałaś ? W czym brałaś udział ??? 

Więc jeśli któraś z was jest chętna, to proszę zrobic listę i będę wysyłac po kolei priv- y ..... 
:-)

Będę się odzywac w miarę możliwości .... 
;-):-)