reklama

Mamy z Leeds

reklama
Hello !!! :-):tak:

Weekend minął mi spokojnie i beż żadnych sensacji ..... :-)) Wczoraj pogoda była taka, jak była, więc siedziałam w domciu z Julią, a dziś też siedzę, bo mój Krzysiu po pracy powiedział, że zrobi zakupy, a poza tym jestem bardzo szczęśliwa, bo tak, jak Justyna pisała - miałam też leciec sama z małą do PL we wrześniu, a potem ją tam zostawic u dziadków i sama wracac ..... :baffled: - też się bałam o to , jak sobie poradzę ale jakoś bym dała pewnie radę .... :-) jednak po wczorajszej rozmowie z K. doszliśmy do wniosku, że jak będziemy leciec na Maledivy, to ..... ZABIERAMY MAŁĄ ZE SOBĄ !!! normalnie aż się wczoraj poryczałam ze szczęścia :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Nie będę już więc musiała leciec do PL i co najważniejsze zostawiac mojej córeczki samej :-D
Ps. fajne macie te nowe fryzurki dziewczyny ....
Pozdrawiam !

Stefanka - biblioteka z książkami - chyba nawet polskimi jest koło charity przy co- opie :-)) ale nigdy tam nie byłam , tylko mi koleżanka mówiła - więc musiała byś sprawdzic tą informację :baffled::tak: ............ A jeśli chodzi o odprężenie, to ja mam na to inne sposoby ... ciepła kąpiel, świece, manicure, pedicure , maseczka itp . - ale to już chyba moje ,, zboczenie zawodowe " :-p:laugh2::-)
Masz rację, że pogoda nie sprzyja spacerom, więc nie mam pojęcia gdzie podziała się reszta naszej ekipy pod wyzwaniem :baffled::sorry::rofl2:
Poczekamy .... zobaczymy ..... może się odezwą i powiedzą nam , jak spędziły dzionek :-D:tak:
Życzę miłego wieczoru ...........

Hej laski
Co do pogody to faktycznie nie sprzyja chociaż teraz mam słonko i wiatru nie ma hmmm może tak zostanie to wyskoczymy na spacerek
Co do tematu MLEKA to brać go tak luźno to mleko z kartona ma tak z 50% wspólnego z mlekiem od krowy reszta to samo g.....
A miałam jeszcze zapytac co sądzicie o NOWYM WIRUSIE który zabił już ok 150 osób w Meksyku no i juz mamy 2 przypadki zachorowania w Anglii chyba faktycznie świat sie skończy w 2012 tak jak mówią przepowiednie po 3 wirusie no i jak przepowiada samo NASA przebiegunowanie Ziemi w 2012
No ale nic to lece coś ugotować
POzdrowionka :)

widze COCOLINO ze dosc optymstycznie :no:zaczelas dzień, nic juz nie powiem poczwarko a szczegolnie na temat konac swiata:szok:
tak pieknie na dworze sie robi a ty o czym myslisz, ;-):-D,

no ja tez za jakis czas skocze na spacerek i zachacze o ciocie INGRID.

ANUSZY ale ci dobrze grzejesz sie juz w Polsce a tam dzis takie upaly

Stefanka a ty co porabiasz ze sie nie meldujesz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry