reklama

Mamy z Leeds

Hej laski :)
Miranda - co do wózka to żeby był lekki jak się go złoży bo czasami trzeba no i taki 4 częściowy że ma gondole siedzonko do samochodu no i poźniej spacerówka
ciężki - Buy Graco Quattro Tour Deluxe Air. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
lżejszy - Buy Obaby Epic Travel System with Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
i cos jeszcze - Buy Jeep Shopper 6 Travel System and Accessories. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .
A tak poza tym to pogoda fatalna nudy jak nic no ide sie nudzić przed TV

reklama
trafisz, tak jak mowilam do ronda na white rose center 3 zjazd caly czas prosto i na 7 swiatlach kolo sztucznego zbiornika wody w prawo i prosciutko na 2 swiatlach w lewo, mijamy 1 krzyzowki i juz:)))))

u to nieciekawie to niech wraca do zdrowia, pewnie to 3 dniowka
a co tak u was, mi maly robi dzis psikusa ze spaniem nie wiem jak teraz zasnie bo zasnal o 12 na 15 minut obudzil sie i nie chce spac, a chcialam jechac z arkiem i ciotka Ingrid na zakupy a tak chyba pojada sami, a chcialam doradzic sie Ingrid w kupnie bluzki:)

Hej dziewczynki!
stefanka moją jak złapała trzydniówka w Polsce to równe 3 dni miała prawie 39 stopni i zupełnie nic poza tym (no oprócz rozwolnienia które chyba zawsze towarzyszy wysokiej gorączce u dzieci). Zbijalismy temperaturę i Hela funkcjonowała całkiem normalnie. Mysłałam że to ząbki bo akurat szły i była trochę marudna ale po 3 dniach temperatura zniknęła jak ręką odjąć a pojawiła sie koszmarna wysypka na calutkim torsie. Całe szczęscie że nie swędziała i trwała tylko 2 dni. Wszystko jak książki podają .
Miejmy nadzieję że Twojemu synkowi nic takiego sie nie przytrafiło choć pocieszające jest to, że podobno choruje sie na to tylko raz w życiu. Pozdrowienia dla Małego!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry