reklama

Mamy z Leeds

Witam wszystkie Panie w ten niestety ponury nieco poranek ;) :baffled:

Melduję się na posterunku dopiero teraz, chociaż wstałam już o 7:30 rano ale gdy spojrzałam przez okno, stwierdziłam, że dziś się nigdzie nie wybieram i robię sobie w dniu dzisiejszym porządki - nie mam przynajmniej wyrzutów sumienia, bo byłam z Julią na spacerku i w poniedziałek i wczoraj , więc dziś możemy sobie dac na luzzz :-p:-D Julia mi dziś przespała całą noc, myślę, że to zasługa tego, że wczoraj kupiłam jej mleko dla dzieci od 1 roku życia Aptamil i widocznie tym wcześniejszym się już nie najadała, a to nowe ma na dodatek waniliowy smak, więc pije calutką butlę grzecznie , a potem zasypia ..... :confused::-) Nawet ja dziś jestem wyspana, śniadanko już zjadłam, herbatkę wypiłam , potem pewnie zrobię sobie przerwę na kawusie i coś słodkiego < oczywiście > ...... :happy::tak:
A co u was dziewczyny ? Jak wasze pociechy ? Justyna, Cocollino, Ingrid, Sylwcia, Starstar, Stefanka i pozostałe kobietki - co z wami, ?? Coś cienko przędziemy ostatnio z tym naszym forum , prawda ? Chyba jesteśmy wszystkie jakieś zaganiane, co ?? Pozdrawiam i czekam na wasze POEMATY !!! :-D:-D

reklama
jeśli chodzi o TŁUSTY CZWARTEK, to mój Krzysiu stwierdził, że nie chce, żebym stała przy garach pół dnia i smażyła pączki i faworki i zaproponował, żebym jutro rano poszła po prostu do polskiego sklepu i kupiła kilka pączków :-) ;-):-p:-D - i tyle , więc nie mam się co martwic o składniki do przepisu - bo w tym roku będę miała ułatwioną sprawę ..... JUPPIIII !!!!

hej laski :)
Cóż za paskudny ranek w prawdzie nie pada pada ale kropi więc nawet mały spacerek odpada a taka miałam nadzieje ze dzisiaj będzie fajnie i nawet na 2 goz sobie wyjdziemy a tu trzeba kisić sie w domu :(
Facet jak zwykle śpi po nocce Milusia w grzecznie leży więc nie mam serca jej od misiów zabierać ja jak zwykle przy garkach cos trzeba ugotować :-D:-D:-D
Justyna widze że taka zajęta jeste że nie masz czasu nawet nic napisać w sumie masz wielki dzień w piątek (jeśli się nie mylę)
Od taki zwykły szary dzień spadam bo Milusia już nie lubi misiów :-(:-(

Faktycznie troche sie zaniedbalam, ale to dlatego ze jak nie bawimy sie z malym to nie mozemy sie nagadac:angry:,a wieczorem siorka spi tu w pokoju to nie chce jej klikac.

U nas po staruchu mielismy jechac do centrum no ale odpada,
dzis jedziemy do spowiedzi szok wstyd sie przyznac ale dlugo mnie u spowiedzi nie bylo.

jutro mamy troche luzu ale jak bedzie cieplo to spacerek, w piatek slub i chrzciny, i nawet nie wiem czemu juz lapie stresa.:tak::szok:
wczoraj wazylam malego no i w ciagu 2 tyg przytyl 400 g ostatnio w miesiac 1kg, obecnie ma 4 i pol miecha i wazy 9100 i ma 68cm dlugosci,

INGRID kochana wez sobie herbatke, ogorka kiszonego, czekoladki i zajdz na sama gore i skrobnij conieco:tak::-D

COCOLINO to moze wpadnij do nas na chwilke, my o 1445 wychodzimy dopiero.

SYLWCIA a co u was zdrowi juz

rteszta juz napisala conieco, i faktycznie dziewczyny nie pozwolmy zeby forum wygasalo szkoda by bylo
ja obiecuje od poniedzialku wieksza aktywnosc

a zapomnialam moj maly duzo gaworzy ostatnio sklada sylaby i tak przez przypadek wychodzi czasem tata ale to slodkie, szkoda ze to przypadek, ale kiedys napewno zapamieta ze tata to tata

Siemanko jeszcze raz Milusia znowu poszła spać drzemki nie sa za długie bo po 30 min ale zawsze to coś mam czas dla siebie :-D:-D:-D:-D:-D
Sylwia nie może napisać mówi że komp jej strajkuje a Oliwka jest chora :(
Justyna pogoda dzisiaj do d...... i nie będziemy przeszkadzać na kawe przyjdziemy w przyszłym tyg jak będziecie po wszystkim
W Yorku jest jakichś festiwal Wikingów może jurto pojedziemy jak pogoda dopisze chociaż prognoza nie jest zbyt dobra
Moje dzidzio sie już budzi musze spadac :tak::tak::tak:

witam i ja w to deszczowe popoludnie!
bylam dzisiaj rano na stay and play grupie i co znalazlam - ulotke o spotkaniach polskich rodzin w the pavilion na dewsbury road hihi, po polsku oczywiscie hihi.
zaskoczylo mnie to wiec moze sie tam wybiore niedlugo.
ja tez pojde na latwizne- paczki z Morrisona hihi albo zaszaleje i w jakims polskim sklepie.
pozdrawiam

reklama
Starstar - a Ty myślałaś, że o jakim my spotkaniu mówiłyśmy tu na forum ze Stefanką ?? Właśnie na Dewsbury - tam też chodzimy co piątek - tylko się w tym tygodniu przypadkiem nie wybierz, bo w tym tygodniu się nie odbędą - ze względu na ferie :tak::-D Pozdrawiam wszystkie mamusie !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry