reklama

Mamy z Leicester

hey dziewczyny!
Kurcze mam posutego kompa i znow mi umyka. :/ W poniedzialek w centrum to widze, tylko mam wizyte na 14 30 w przychodni :-(
Odezwijcie sie na gg (mam w komorce) jakbyscie szly pozniej do jakiegos parku czy cos :-) 7629411
Milego wieczoru!

reklama
Myślę ,że takim miejscem zaczepienia mógłby być zegar w centrum ,a przyjdę tylko z córką bo syna zaprowadzam do przedszkola na 13:00 i odbieram go o 15:30 więc pomyślałam,że może zaproszę was do mnie a pózniej was odprowadzę z moimi dziećmi:)

hej dziewczyny!
Dopiero wróciłyśmy z Polski, a tu widzę się kręci ;). Fajnie że są spotkania polskich mam w SSC. Napewno przyjdę z moją córcią. My wcześniej chodziłyśmy na mum & todler group do St Augustin. To jest niedaleko od tego SSC na Catesby. Tylko że tam mamy i dzieci same angielki. Ale nam to nie przeszkadzało. Mała się bawiła z dziećmi a ja mogłam podszkolić trochę język. Czyli spotykamy się we wtorek o 10, tak?

Evela
najprawdopodobniej będzie jeszcze jedna mama z córeczką 10.mies.
Preferowałybyśmy jednak jakiś park lub kawiarnię.
Zimowych nasiadówek w domu już wystarczy ;-)
Ale spotkamy się przy Clock Tower w centrum.

Dziewczyny ja to do Was dolącze dopiero 23 marca,bo jade do Polski:happy:Szkoda.Dajcie znać jak tam wogle bylo.Nie moge sie doczekac jak Was poznam.A mam jeszcze pytanko,w Polsce musze zameldować Maksia(myślicie że jeden rodzic wystarczy aby to zalatwić?).

Bedziemy w centrum o 14stej.
Do 15.30 to trochę mało czasu więc nawet do Abbey Park nie zdążymy pójści i wrócić.
A biec na szybkiego to bez sensu.
1,5h na spacer to mało czasu.
Tym bardziej,że my obie i do centrum musimy dojechać.Mieszkamy w Beaumont Leys.
Zatrzymamy się raczej tym razem w kawiarni choć w taką pogodę to szkoda w murach siedzieć.
No ale jak mus to mus ;-)

Ostatnia edycja:
Dobrywieczór.
My z Ewangelią i dziećmi zamiast w Thorthony wylądowałyśmy na spacerze w Bratdgate Park.
A to wszystko przez mojego męża i jego nawigację :-D
Robię sobie pierożki i zaraz cotygodniowe piwko i ploty :-D

reklama
Evela,
widzę,że nie potwierdziłaś jutrzejszego spotkania...

My niestety z powodów prywatnych nie będziemy mogły przyjechać do miasta :-(
Ja również z tychże powodów nie będę mogła zjwić się we wtorek w SSC.
Spotkamy się przy najblizszej okazji.
Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry