Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję, że jesteście wszystkie już zdrowe i że to tylko wina pogody, ale aż dziwnie jakoś tutaj jak nie ma co poczytać 
My jeszcze przeżyliśmy chwile grozy , bo jak wychodziliśmy z parku zadzwoniła do mnie ta koleżanka , która miała nam dzisiaj towarzyszyć . Jej mały dostał jakiejś zapaści,duszności i zaczął jej odlatywać. Pojechaliśmy do niej żeby go zawieźć do lekarza ale trzeba było wezwać pogotowie i tak maluszek wylądował w szpitalu na obserwacji bo chyba nie wiedza co mu jest :-(

Niestety na piątek mam już inne plany, ale jeśli Ci pasuje będę jutro w Pets Corner w Abbey Parku ok. 17.
Znaki charakterystyczne niebieski wózek i 15-miesięczny, ciemnowłosy rozbrykany synek ;-)

zdarł kolana i strasznie płakał:/
umowilam sie z dziewczynami ponownie i idziemy z dziecmi do malpiego gaju, niedaleko nas jest, super sprawa, dzisiaj byłysmy obejrzec
Pogoda rewelka więc siedzimy prawie cały czas na dworzu. Trzeba korzystać zanim dopadną nas jesienne deszczowo - chorbowe dni. Dlatego Ewangelia jeśli nadal jesteś chętna to (jutro o tej 15 ) my jak najbardziej się piszemy
Możemy umówić się przy zwierzakach? Mój synek będzie miał małą, fioletową piłkę nożną.
My tam też często jesteśmy.Nawet ostatnio planowałyśmy z Cosolą się wybrać ale niestety mój mały się rozłożył i musiałyśmy przełożyć skakanie :-(