Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Maz miał kurs wiec Go nie było a z dziećmi chyba bym nie doszła do lekarza. W ogóle Wojtka nie mogłam wziąć na ręce, wylam z bólu ale juz naprawdę chyba przechodzi, w niedziele lecę z Chłopakami wiec musze byc w formie. A Ty jak sie czujesz?a co za bzdury, zadzwon do nhs i po drugie ciezrne nie placa i to on ci musi udowodnic ze tu nie mieszkasz na stale.Hej dziewczyny poszukuje informacji na temat opłat za leczenie tu w szpitalu - byłam ostatnio na usg i na następny dzień dostałam list że skoro nie jestem tu 12 miesięcy to muszę płacić za leczenie... Przed podjęciem decyzji o przeniesieniu sie tu na stałe jako że jestem w ciąży sprawdzałam na stronie NHS ze nie tylko ordinarly resident maja prawo do darmowego leczenia ale inne osoby też mogą być zwolnione z opłat np jeżeli udowodnią, że przybyły w celu osiedlenia się tu na stałe. Ja mogę to udowodnić, ale niestety koleś ze szpitala, który zajmuje sie moja sprawą uparcie twierdzi, że tylko pobyt 12 miesięczny uprawnia do darmowego leczenia i że musze płacić. Nie chodzi już nawet o opłatę za usg, ale o perspektywę opłąty za poród- pewnie jakiejś ogromnej...Czy któras z Was miała podobny problem?