reklama

Mamy z Leicester

Witam,

Verita nie pomogę, nie mam pojęcia co to za wózek :)
A Ty sie na mnie obrazilas?

ja sie właśnie pakuje, jutro lecimy :) mam nadzieje, ze dam rade jakoś z chłopakami.

reklama
Witam,

Verita nie pomogę, nie mam pojęcia co to za wózek :)
A Ty sie na mnie obrazilas?

ja sie właśnie pakuje, jutro lecimy :) mam nadzieje, ze dam rade jakoś z chłopakami.
Kochana a powinnam ? :-D, mam sajgon od tygodnia, dzisiaj mielismy pakowac sie na carboot a kumpel wpadl rano i chyba szybko nie wyjdzie i jestem do tylu z czasem
Do tego na 14 ma byc stol a my dopiero pralke sprzedalismy i ciagle stary stoi , dalam na aukcje za 1 pens kto chce niech bierze nam i tak juz sie nie przyda a szkoda wyrzucic bo dobre i krzesla i stol
Za duzo tego na mojej glowie

Nie o to mi chodzi, rozumiem przeciez :tak: Miałam wpaść w poniedziałek no ale wiesz siła wyższa, spotkamy sie po prostu jak wrócę, tylko miałam Cię w znajomych tu na bb a nie mam :-D Chyba, ze mi sie cos pomyliło ;-)

Polaa bo ja wyrzuciłam wszystkich znajomych z bb. Odkryłam ze jak się jest na watkach czy grupach zamknietych to znajomi moga to widzieć i odwrotnie. Z samego leicester skasowalam chyba z 5 lasek. I teraz już nikogo nie będę przyjmować chyba ze zmienia zasady. Daj znac po powrocie jak było. I miłego pobytu w pl.
Co do dentysty to jak jest napisane ze na nhs to jest darmowy. Wiem ze za rondem w małym domku sa darmowi tzn placi się jakiś drobiazg. A w tym dużym przed rondem to wszystko płatne. My tez z polaa z saffron lane :)

Verita rozumiem, spoko ;-) Właśnie sam sprawdzalam i na szczescie nie wiać tego co sie pisze, chyba, ze jestem z kimś w danej zamkniętej grupie to jak sie zaloguje to widzę, ze pisał w tej grupie ale jak nie jestem zalogowana to nie. A jak jesteśmy w innych gupach to nawet po zalogowaniu nic nie widać, sama sie przestraszylam i musiałam to zbadać hehe :)
Odezwę sie jak wrócę z Polski :)

U nas choróbsko, Amelia ma anginę, właśnie jedziemy do szpitala bo w przychodni już nie przyjmowali dziś :no:
Rany, jak ja sobie poradzę tam to nie wiem, a mąż wyjechał z firmy w której pracuje na kilka dni do innego miasta :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry