Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CzescDzieki za odpowiedzi w sprawie szkoly,chociaz jeszcze bym prosila o nazwy do ktorych chodza wasze dzieci,wtedy bym byla pewna ze sa warte polecenia.Czytam caly czas o benefitach,mieszkaniach,
oplatach,jak nie zostac oszukanym i czarna magia.Nie mam tam nikogo kto by mogl nas pokierowac,ale mam nadzieje ze jakos sobie poradze
.
Mamy z Leicester, mam do Was pytanie. Chodziłyście do jakiegoś prywatnego ginekologa jak byłyście w ciąży? Czy tylko GP i położna? Ja jestem w 6 tygodniu i mam plamienia krwią. Byłam w Royalu, byłam u swojego GP, wszędzie mówią, że to normalne... a ja panikuję. Powiedzieli, że na skan za wcześnie, może za tydzień...
a w nocy nie moglam spac bo tak bolalo. dzwonilam do dentysty to powiedzial, ze mam czekac do rozwiazania:-(Hej... To bardzo dziwne, że musisz czekać... Ja w ciąży bez problemu leczyłam zęby, a jak szłam z bólem to przyjmowali mnie od ręki... Ból zęba to coś strasznego i tylko sadysta mówi by czekać...Ja bylam pierwszy raz prywatnie w 6 i 9 tyg bo plamilam i ginekolog powiedzial, ze zarodek sie zagniezdza.Trzymam kciuki, ze u Ciebie tez:-)
Co do zebow to wczoraj caly dzien tlila mnie lewa gorna polowa zebowa w nocy nie moglam spac bo tak bolalo. dzwonilam do dentysty to powiedzial, ze mam czekac do rozwiazania:-(