Sama branża raczej nic Ci nie powie ale to coś na kształt samodzielnego doradcy i ankietera. Ankiety można wykonywać nawet nie ruszając się z domu ale szczegóły chętnie zdradzę przy kawie na którą serdecznie zapraszam. Ja osobiście bardzo lubię tę pracę a zaczynałam w Polsce od ankietera jak mój synek miał 4 miesiące podczas urlopu macierzyńskiego i tak mi się to spodobało jako zajęcie i zarobki że mimo iż miałam umowę na cały etat jeszcze na 2 lata pojechałam do biura i zdałam wszelkie rzeczy służbowe i zostawiłam podanie o urlop wychowawczy bezpłatny do końca umowy i takim oto sposobem później otworzyłam własną dzialalność i zostałam kierownikiem a przy tym robiłam duuuuużó dobrego zwłaszcza dla dzieci
!!!! Ale niestety ambicje mego męża to przerosły i żebym nie zarabiała więcej niż on wyjechał za granicę a już po 2 latach rozłąki jakoś małżeństwo się zaczynało nam rozjeżdzac i tak oto jestem teraz razem z nim i synem tu.... tylko nie mogę znieść tej samotności bo na co dzień miałam kontakt z wieloma osobami i non stop dzwonił mój telefon a tu nagle .... cisza która mnie zabija
Jestem otwarta na propozycję spotkania i czekam na jakiś termin