Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Eh .. problem problem problem ... tyle na temat niani. Childminder polskie jest fajne podobno ale niestety od godziny 9:00 . Ja zaczynam prace na 7:00... Najlepiej pasowałoby u mnie w domu ale niestety wszystkie dziewczyny są przważnie z okolic Narborough a tam jeździć mi nie po drodze. Mam jezcze miesiąc ale czuje że wrócę tylko odebrać swój urlop.
Dziewczyny z okolic Birstall co sie umawiałyście na kawkęWypaliło ?? Mieszkam niedalekob was bo Anstey Heighs konkretnie. Czy chodzcie na jakieś play groupy w okolicy ? Takie co sa polskie dzieci ? Moja mala skonczyla 8 miesiecy i jest bardzo towarzyska lgnie do innych dzieci ... niestety jest jedynaczką .. zostaje jej tylko piesek .... Byłam ostatnio na polskich play groupach ale aż w Melton ... fajnie tam jest .. tak normalnie co piątek się odbywają może któraś z mam mialaby ochote tam ze mną jeździć czasami ?
![]()
Mieszkam w Leicester już bardzo długo ale mimo to nie znam nikogo z dziećmi i nie mam nawet z kim na spacer się umówić :-Witam wszystkie mamy i mamy "to be"
Mieszkam w Leicester od dwoch lat ale dopiero teraz bedac w pierwszej ciazy, czuje ze przydalaby mi sie chwila przy kawie albo spacer. Dziewczyny jesli macie czas i ochote kiedys sie spotkac to dajcie znac byloby super sie poznac. Pozdrawiam!