reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Leicester

Normalnie czytacie w myślach;-) tez już miałam parę razy zapytać o "poduszkę".
Mój Bartuś śpi bez a przykrywam go kocykiem, miał trochę kołderkę, ale woli kocyk:-D
Bartek zanim uśnie musi w rączkach potrzymać kocyk:-D i to nie pierwszy lepszy tylko taki z Kubusiem Puchatkiem:-D. Nie wiem jak wasze Skarby, ale mój urządza sobie teraz wędrówki po łóżku:-D jak śpi.
Pamiętam, jak raz wchodzę sprawdzić jak sobie śpi a tam dziecka nie ma:szok: gdzie powinno być, normalnie myślałam, że zawału dostanę:szok: a Bartek "przeszedł" na drugi koniec łóżeczka:-D.

reklama
"zanim uśnie musi w rączkach potrzymać kocyk:-D i to nie pierwszy lepszy tylko taki z Kubusiem Puchatkiem:-D. Nie wiem jak wasze Skarby, ale mój urządza sobie teraz wędrówki po łóżku:-D jak śpi"

U Nas tak samo ha ha
Jak dostaje wieczorem butelkę z kaszą i kładę go do łóżczka,bo" Zosia Samosia" chce jeść sam i nie da się nakarmić,to aby go położę ta rączka szuka rogu kołderki i musi go trzymać.
A wędrówki po łóżku to norma.
Dlatego ja między innymi korzystałam z śpiworka,dziecko zawsze było przykryte mimo iż w nocy 100 razy zmieniał miejsce i pozycję snu.

Ostatnia edycja:
Hej.No piekne te zdjecia,jak z jakiegoś katalogu.....myslalaś o pracy dekoratorki Daysie?Ja już stopki zrobione,zakupilam sobie też piling z dermiki za 6f.To adres strony jej salonu-www.salon-edit.aq.pl(troszeczke długo sie otwiera).Są tam ceny,menu zabiegów oraz sklepik-dla zainteresowanych.Dziewczyny a kołderke to gdzie najlepiej mam kupić pierwszą dla Maksia(chodzi o taką żeby zmieniać poszewke)jak możecie to piszcie tez ile płaciłyście.Iwonko jak tam doszlaś do siebie już po upadku Bartusia?

Anetka
taka praca jest moim wielkim marzeniem.
Najpierw myślę o porządnym kursie językowym a potem specjalizacji w tym kierunku właśnie w Les'ter College.
Czasem robię malutkie aranżacje w formie przysługi ,narazie ,a nie pracy zawodowej ale może kiedyś to się zmieni.
Dziękuję za ciepłe słowa i oceny.
Bardzo sobie to cenię jak i krytykę.

Kołderkę ja mam właśnie z Wilkinson kupioną w komplecie z ochraniaczem,taki zielony komplet.
Ochraniacza już nie używam natmiast kołderka jest owszem z nadrukiem ale i tak oblekam ją poszewką.
Komplet kosztował 20 pound.
Na zimę tak samo tylko mam inny cieplejszy komplet.
Typowej samej kołderki do oblekania nie kupowłam,bo tych z nadrukiem od kompletów mam pełno.
A to sama kupiłam,a to ktoś w prezencie przyniósł.

hej dziewczyny ja zabiegana konczymy juz remont wkoncu !!!! jak wszystko bedzie skonczone pokaze Wam fotki przed i po :)

Daysi 3mam kciuki aby Ci sie udalo :) ja mialam studiowac poloznictwo tutaj ale zrezygnowalam brak jezyka bede studiowac w Polsce ale to tez nic wiadomego bo moze mi sie jeszcze odwidziec :)

Oliwka caly czas zakatarzona..

moj zabek troszke troszke lepiej przynajmniej ,,po scianach,, nie chodze.. ale dotknac sie nie moge bo okropnie boli moze za 2 dni bedzie lepiej.

Malutka juz wykapana zaraz ja klade spac ciekawe czy sama zasnie. Ale paskudny dzien dzisiaj znowu.. dobrze ze chociaz kilka razy wyszlo slonce.. pozdrawiam Was.

Iwonko jak Bartus ???

Hej,
Bartuś ma się dobrze, dzisiaj znowu jeździliśmy na rowerku, co do mnie to tez już "ochłonęłam":-D Generalnie staram się trzymać i nie rozklejać, ale same wiecie jak to czasem jest;-)

Idę trochę odpocząć, strasznie długo Bartuś nie mógł zasnąć, jakaś impreza jest koło mnie i mimo zamkniętego okna, dziecko się męczyło, co już prawie usnął to coś go wybudziło:-( Czasem Bartek może usnąć w tłumie ludzi a czasem potrzebuje całkowitego spokoju, dzisiaj właśnie był potrzebny spokój:-) a jak na złość go nie było.

Mariolka - położnictwo? Bardzo ciekawe i na czasie:-)
Anetka juz otwieram stronę i zobaczymy co tam jest ciekawego:-)
Widzicie, najlepsza reklama przez zadowolonych klientów ;-)

reklama
Fakt ,że ja nie doszukałam się usługi akrylu ale powiem wam,że jeśli chodzi o paznokcie to ma nie drogo ale chodzi mi o położenie.
Dziwi mnie tylko cena dopełnienia ,że jest taka sama jak położenia full set.
Reszta w bardzo rozsądnych cenach.
Ja płaciłam za położenie akrylu 25 pound więc ona ma taniej ale żel,nie widziałam akrylu.
Henna i regulacja jak wszędzie indziej.
Płaciłam tyle samo u Polki,Natali,też kosmetyczka ale ona robi tak bardziej znajomym,nie prowadzi tu salonu.

Do góry