reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Leigh

dzien doberek witam wszystkich zapowiada sie sloneczna pogoda wiec nie leniuchowac :-D tylko na spacery sie wybierac ,ja za chwile zjem sniadanko i rusze z dzieciaczkami bo jutro znow ma byc deszczowo,no to pozniej ,buziole :-p.

reklama
witam mamusie chmurkitrzy kurka zapomnialam wam wczoraj wyslac tego linka ale juz nadrabiam moze w przyszlosci wam sie przyda
Traveline - Public Transport Info naciskacie tylko journey planner i pozniej reszte danych buzka

viki je jeszcze sniadanko wiec ja wyjde pewie na 13 w miasto mysle ze sie zalapie na sloneczko heheh milego dzionka buzka pa :)

Masz juz masz i to bardzo ładną fotke Daniboy2009.

Co za dzień. Pogoda do końca nie moze sie zdecydowac. Słońce świeci i zimny wiatr wieje. Dziś mam bardzo niżowe samopoczucie.
A jak u Was kobiety?

Hejka kobietki my chcialysmy pojsc do parku ale ta pogoda byla taka niezdecydowana ze pozostalismy przy pojsciu po zakupy,u mnie samopoczucie ok Livi a poza tym zaczynaja sie male przygotowania do swiat uff,no dobra trzeba konczyc bo Gabrys idzie spac to dobranoc wszystkim:-).

hejka. Pogoda nie taka straszna. My poszliśmy do parku i dziewczyny się wyszalały :-). U mnie samopoczucie ok, gdyby nie rosnące mi cos na czubku nosa :-( . Wyglądam jak Rudolf czerwono nosy , a jak spadnie śnieg to już ..... chyba święta nie te hi hi .

reklama
Witam! pogoda faktycznie rozna jak wyjde z domu to mi od razu zimno ale jak pod wiatr wozek pchac musze to goraco i cala mokra jestem (oby mnie nie przewialo).dzisiaj ostatni dzien zakupow a potem szykowanie - dobrze ze Artek ma wolne dzisiaj to pomoze dzwigac siaty :) jak narazie to spi i zobacze go najwczesniej za godzine :) a teraz ide robic sniadanko dla Oli - to do pozniej

Do góry