• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
nie wiem bo gdzies zapodzialam katalog!!!!!!!!!!!!!!zaoytam Werki czy ma....ale nie wiem czy bedzie miec glowe do tego bo dopiero kika dni temu wrocila z Polski....mama jej zmarla:(:(:(:(

ech....tak mi jej szkoda.....wszytko pod gorke jej jakos idzie.....a jej mama byla tutaj od marca.....wrocila do Polski w listopadzie ,bo jej syn(brat Werki) mial wylew i byl w szpitalu.....ech.....chyba nawet miesiac nie minal ,jak tam byla....

Justynka a gdzie ta chatke będziecie ogladać??ja mieszkam niedaleko Gardy ;-)mam nadzieje ze chatka Wam podpasi heheh ;-) tutaj u nas ceny spadaja chatek i sa ładne domki w sumie tylko że przeważnie olejowe grzanie:-pale jak sie pamieta o tanku to nie jest źle:-D Natalia Gratulacje dla Adusi ząbka:happy2:

Bozenko wlasnie nic nie znalazlam a szukalam hihihih bysmy sobie razem na spacerki nad rzeczke smigaly i razem na porodowke pojechaly hihihih
Kaja cois rioga sie to nazywa kolo stacji benzynowej :) powiedz mi jaka tam dzielnica :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry