• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Martuana no to Ty masz dobrze przez weekend!!! a nic sie nie chwalisz jak mezowi wyszly wczorajsze zakupki:)
A no prawda mam dobrze bo od dawien dawna mąż gotuje w weekendy wielbia to a dzieciakami też się zajmuje ale ja musze być pod ręką tak w razie czego :-D A co do wczorajszego wypadu to tak jak myślałam hahahh oprócz bucików których ponoć nie było to wykupił chyba caaaaaały sklep hehheh :-D na wszystko mieli ochote i jak tu puścić faceta i jeszcze z dzieciaczkami do sklepu:szok::-D

reklama
Witam sie i ja :tak:
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózka:szok:i gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba:szok::baffled:- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania:baffled::szok::wściekła/y:

Witam sie i ja :tak:
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózka:szok:i gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba:szok::baffled:- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania:baffled::szok::wściekła/y:

ojej to w sumie tez mialas nie najlepiej sie przez ten lot i w ogole ;/ A z tymi koloami to przegiecie ... ;/

Martuana widac maz umie zakupki robic i cory pewno sie cieszyly :)

A tak w ogole dziekuje za mile slowa w sprawie babcii i podziekuje w jej imieniu rowniez .... Babcia dzis umarla ;(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry