reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Martuana no to Ty masz dobrze przez weekend!!! a nic sie nie chwalisz jak mezowi wyszly wczorajsze zakupki:)
A no prawda mam dobrze bo od dawien dawna mąż gotuje w weekendy wielbia to a dzieciakami też się zajmuje ale ja musze być pod ręką tak w razie czego :-D A co do wczorajszego wypadu to tak jak myślałam hahahh oprócz bucików których ponoć nie było to wykupił chyba caaaaaały sklep hehheh :-D na wszystko mieli ochote i jak tu puścić faceta i jeszcze z dzieciaczkami do sklepu:szok::-D

reklama
Witam sie i ja :tak:
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózka:szok:i gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba:szok::baffled:- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania:baffled::szok::wściekła/y:

Witam sie i ja :tak:
tak szybciutko to lot w miarę oprócz tego ze zdjeli mi na odprawie koła z wózka:szok:i gość nie chciał mi ich ponownie założyć a widział że ja nie mam zabardzo jak:-(co chwila sprawdzali miary i wagi podręcznych bagaży< chyba na kazdym przejściu> i Michał mi tak się okupkał w samolocie ze wszystko nasawało sie do wywalenia łącznie z ciuchami a babecaka kazała mi siadać bo pasy zapiąc trzeba:szok::baffled:- a 15 min nie właczyli sygnału> i mały tal leciał z 30 min do ladowania:baffled::szok::wściekła/y:

ojej to w sumie tez mialas nie najlepiej sie przez ten lot i w ogole ;/ A z tymi koloami to przegiecie ... ;/

Martuana widac maz umie zakupki robic i cory pewno sie cieszyly :)

A tak w ogole dziekuje za mile slowa w sprawie babcii i podziekuje w jej imieniu rowniez .... Babcia dzis umarla ;(

reklama
Do góry