reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej dziewczyny. Mam pytanko. Czy nie wie moze ktoras czy w penym w limeryk sa komplety albo kimbinezony na narty? kiedys tam widzialam takie cus ale to chyba w zeszlym roku bylo i niewiem czy twraz tez maja. Potrzebuje dla moich dzieci, albo moze wiecei gdzie moge takie kupic oczywcscie w miare jak najtajniej :tak:
Pamietam ze widywalam tez takie dunnsie ale jakos teraz nic nie widzialam, :no:, albo moze tylko w ennis tego nie maja...:baffled:

reklama
beakta niestety sie nie orientuje :(
martula wiem wiem Niedawno mialas podobna sytuacje :(

Nadia znow zwymiotywala :( wczoraj caly dzien i noc nie wymiotywala a dzis znowu :(

Kaja a po co te kola sciagali ?! ;/ Juz nie maja co robic czy co

W ogole dziewczyny co tu az takie straszne pustki ?

Baby baby baby widze ze weekendowo u was strasznie :))

Ostatnia edycja:
sylcia trzym się kobito:-(

beakta moja sąsiadka kupowała tanio w lidlu ale tam tylko od czasu do czasu, musiałabyś śledzić gazeki:baffled:

kaja to miałaś przyjemności:nerd:

idę się zarzucić bo troszkę padnięta jestem

Hejka dziewczyny nie mam pojęcia po co chyba zeby przez tą taśmę przeszedł:confused:
A ja dziś prezy Amelii bo mi się biedulka rozchorowała ma rozwolnienie nie chce jeść bo brzuszek boli mam nadzieję że do jutra jej przejdzie biedulce no i mam zamiar jechać do mojej mamusi;-):-D:tak: bo teraz to u teściówki się odchaczam;-)i wiecie zimno tu heheh ale mi sie tak łazić chce i wiem że młoda wczoraj tak się cieszyła ze sniegu ale nie wiem do jakiej temp - moge wychodzic z młodym:confused::sorry2: dziś było -12.Kupiłam mu tu gruby kombinezon i mam spiworek do wózka ale nie mam pojecia do ilu mogę na - sobie pozwalac na dłuższe spacerki:sorry2::baffled:

KaJa ja z Nadina normalnie wychidzial Byla cieplo ubrana czapa rekawiczki szalik kocyk do wozka i zapinalam wozek tym pokryciem co mam do wozka i Nadina zawsze byla cieplutka Nigdy nie zmarzla A czasem to nawet -16 dochodzilo podczas dnia Ale dziennie miala spacerek :))

Dziewczyny Dobranoc i milej niedzieli wam zycze :))

jejuuuu jejuuu ale tutaj pustki weekendowe:szok:
a ja bede miec mojego Kierana przez nastepne 2 tygodnie:) narazie nie moze za bardzo pomagac bo go plecy bola po tym wycieciu ale ja sobie odbije juz niedlugo:) heheh
Milej Niedzieli

Sylwia jak tam Nadusia dalej wymiotuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry