Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
krycha w 9tyg boli brzuch bo wiązadła się rozciągająa nawet mogą się pojawić delikatne plamienia, także nie masz się czym martwić
![]()
... Wczorajszy spacerek to była tylko przyjemność i zabawa w fikolandzie też. Ale po tym wszystkim padłam jak długa, nie czekałam na węża. Wypiłam wieczorem mięte i do wyra ;-), tylko nie czuję się zbytnio wyspana... A jutro chyba trzeba będzie się bujnąć do szpitala na wyniki! Nie lubię kłócia 

Nie no, spoko! Ale dobrze, że piszesz o tym... Wczorajszy spacerek to była tylko przyjemność i zabawa w fikolandzie też. Ale po tym wszystkim padłam jak długa, nie czekałam na węża. Wypiłam wieczorem mięte i do wyra ;-), tylko nie czuję się zbytnio wyspana... A jutro chyba trzeba będzie się bujnąć do szpitala na wyniki! Nie lubię kłócia
![]()

na jakie wyniki?![]()

powodzenia!
Tak mnie żylaki bolały po tym spacrze że nie wiedziałam jak je ułozyć żeby nie dokuczały i tak budziłam się co chwilę:-(A dzisiaiaj tak mnie wszystko wkurza..... 
Od samego rana pokłociłam się z R bo się wściekał że na 5 min weszłam do łazienki a Igor płakał