reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ulala ale się tutaj pysznie zrobiło :-):-)tylko jedzonko i jedzonko aż mnie skręca na myśl o co poniektórych potrawach ;-)
Przyznam szczerze ,że ja z też mało te święta czuję być może dlatego że Irlandczycy prócz obiadu raczej ich nie obchodzą w pl wszyscy się tak bardziej jednoczą w tej kwestii :-)
Co do zakupów to też musimy się jeszcze jutro wybrać bo wiele rzeczy jeszcze mi brakuje

aha ...zapomnialam.....w tej polskiej piekarni mozna normalnie kupowac,jest duzo taniej.....i na zamowienie nawet ciasta zrobia:)tylko ,ze trzeba tam raniutko jechac,bo jak juz wszytko wysprzedaja,to zamykaja....

Śliczne dzięki za info :-)

aga ma rację..krycha no właśnie mój sąsiad tam zamawia wieczorem a rano o 7:30 odbiera stąd u mnie te dostawy:-D:-D
a ciasta też zamówiłam na święta .. przetestujemy sernik i makowce i zobaczymy :nerd:

No to może Cię jednak dobrze zrozumiałam :sorry2:, tak mi się wydawało, że wspominałas, że tam kupujesz ;-):tak::-D

a ja dzisiaj z szefem gadałam i mam nadzieje ze to nie był żart:errr:

a i zobaczymy jutro czy nas Cichopkowa nie wkręca:dry:mam nadzieje ze nie:tak:

To trzymam kciuki żeby to nie był żart!!! A z 'Cichopkiem" to o co kaman :confused:? Rozumiem, że raczej dobra wiadomość?

dzien dobry:) pogoda dzisiaj nawet jako tako:) u mnie to nie wiem co na swieta bedzie ,bo jakos nie czuje tu swiat wielkanocnych:((

My nie świętujemy, bo i co to za święta :confused:... Będzie dzień jak codzień z tą różnicą, że będziemy wszyscy razem :tak:. Będziemy nabierać sił przed świętami Bożego Narodzenia i Wielkanocne w następnym roku, bo zapowiadają się bardzo napięte ;-)...

a ja zapomnialam ze jeszcze tu powinnam sie poklonic:zawstydzona/y:pojawilam sie i zniknelam:zawstydzona/y:ale najzwyczajniej w swiecie nie ogarniam:no:

Obiecaj poprawę i zapomnijmy o tym ;-) i zaglądaj częściej :-D

A my niedawno dopiero wróciłyśmy do domu... Najpierw spotkanko z jedną mamusią, potem z drugą i jak w końcu doszłam do domu to się okazało, że w skrzynce czeka na nas list z ChB i szybko leciałam do węża pracy żeby to podbić i wysłać. Potem zakupki i oto jestem :-)! Bardzo miło spędziłam dzień, ale czuję się już mocno zmęczona (zwłaszcza szybkim marszem do pracy M). Na osłodę mam lody toffi :-p - która chętna? To się podzielę ;-)

hellsroł lejdies :)

kurcze kurcze tez wasze zury ja mam smaka na barszcz czerwony z krokiecikamiii :))

a my dzis kawkowo herbatkowo i maly spacer byl :)

ale ogolnie po pracy zmeczona jestem :p ale jest ok :))

Madbebe-a dzięki,dzięki,ale np Agairlandia ma 4kę i daje radę:)))Chętnie poproszę o pogodę,ale nie sądzę,żeby mnie grzesznika ktokolwiek chciał słuchać i mieć na względzie:(((Nie no żartuję rzecz jasna,ale mam również nadzieję na przynajmniej bezdeszczową pogodę:)

nie no sztuki faktycznie sie zgadzaja ,ale jak tak doliczyc mezowskiego to mam 5 dzieci hahahahah

a tak na powaznie to ja zawsze na swieta mam.....dzem:):):):) pamietam,jak kiedys na Boze Narodzenie szykowalam wszystko na stol( wczesniej gotowanie po nocach,bo dzieciaki male byly) no i tak siadamy wszyscy do jedzenia sie biora a moje dzieciaki ,, mamo,a dzem jest????????,,....
i tak oto zawsze pamietam ,zby zwykle rzeczy tez byly .....bo pomyslowosc moich dzieci nie zna granic...
albo np.widzialyscie te reklame w TV jak chlopiec wchodzi do domu otwiera lodowke i mowi mamo nie ma nic do jedzienia?.....a w lodowce pelno( tam chodzi o danio)....jakbym moje dzieci widziala....hehe....one ciagle m owia ,ze nic nie ma.....no a ja na to ,ze przeciez lodowka pelna....i co???? mamo, ale juz to wszystko jedlismy.....no i wez wszystkim dogodz.......

witam :)
ja juz wszystko pokonczylam . tylko ciasto w sobote i koniec :).padam dzisiaj . mala juz spi .wezme prysznic i do lozka . milego wieczorku zycze .

Tobie również :tak::tak::tak:

Krycha co do lodów to ja się chętnie przyłączę jakbyś tak mogła po kablach troszkę przesłać :-):-)

Poszło ;-):-D!

hellsroł lejdies :)

kurcze kurcze tez wasze zury ja mam smaka na barszcz czerwony z krokiecikamiii :))

a my dzis kawkowo herbatkowo i maly spacer byl :)

ale ogolnie po pracy zmeczona jestem :p ale jest ok :))

A kiedy Ty masz wolne Maleńka, co? Dawno się nie widziałyśmy :dry::-)... Trza by było nadrobić :tak:

reklama
Do góry