Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha ...zapomnialam.....w tej polskiej piekarni mozna normalnie kupowac,jest duzo taniej.....i na zamowienie nawet ciasta zrobiatylko ,ze trzeba tam raniutko jechac,bo jak juz wszytko wysprzedaja,to zamykaja....
aga ma rację..krycha no właśnie mój sąsiad tam zamawia wieczorem a rano o 7:30 odbiera stąd u mnie te dostawy![]()
a ciasta też zamówiłam na święta .. przetestujemy sernik i makowce i zobaczymy![]()
, tak mi się wydawało, że wspominałas, że tam kupujesz ;-)

a ja dzisiaj z szefem gadałam i mam nadzieje ze to nie był żart
a i zobaczymy jutro czy nas Cichopkowa nie wkręcamam nadzieje ze nie
![]()
? Rozumiem, że raczej dobra wiadomość? dzien dobrypogoda dzisiaj nawet jako tako
u mnie to nie wiem co na swieta bedzie ,bo jakos nie czuje tu swiat wielkanocnych
(
... Będzie dzień jak codzień z tą różnicą, że będziemy wszyscy razem
. Będziemy nabierać sił przed świętami Bożego Narodzenia i Wielkanocne w następnym roku, bo zapowiadają się bardzo napięte ;-)...a ja zapomnialam ze jeszcze tu powinnam sie poklonicpojawilam sie i zniknelam
ale najzwyczajniej w swiecie nie ogarniam
![]()

- która chętna? To się podzielę ;-)Madbebe-a dzięki,dzięki,ale np Agairlandia ma 4kę i daje radę))Chętnie poproszę o pogodę,ale nie sądzę,żeby mnie grzesznika ktokolwiek chciał słuchać i mieć na względzie
((Nie no żartuję rzecz jasna,ale mam również nadzieję na przynajmniej bezdeszczową pogodę
![]()
witam![]()
ja juz wszystko pokonczylam . tylko ciasto w sobote i koniec.padam dzisiaj . mala juz spi .wezme prysznic i do lozka . milego wieczorku zycze .

Krycha co do lodów to ja się chętnie przyłączę jakbyś tak mogła po kablach troszkę przesłać :-):-)
!hellsroł lejdies![]()
kurcze kurcze tez wasze zury ja mam smaka na barszcz czerwony z krokiecikamiii)
a my dzis kawkowo herbatkowo i maly spacer byl![]()
ale ogolnie po pracy zmeczona jestemale jest ok
)
:-)... Trza by było nadrobić