reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka! Wpadłam się tylko przywitać :sorry:! Coś czasu ostatnio mi szkoda na kompa i brak weny mnie dopadł... Oby szybko minęło!

Alex2339, to już końcóweczka ;-), ale wierzę, że masz już dość! Gdybym nie zdąrzyła to życzę bezproblemowego i jak najmniej bolesnego porodu i zdrowych dzieciaczków :tak::tak::tak: Mocno trzymam za Ciebie kciukasy!

Miłego dzionka, choć deszczowo na dworze :cool2:

Może moje pytanie zabrzmi głupio pisze:
"między kosmetologiem, a kosmetyczką jest taka różnica jak między lekarzem, a magistrem pielęgniarstwa.
Kosmetologia jest interdyscyplinarną, bardzo obszerną dziedziną wiedzy medycznej,Kosmetyczką można zostać już po ukończeniu zawodowego kursu lub - i taką drogę obiera najwięcej osób - 2-letniego studium kosmetycznego, dającego tytuł technika usług kosmetycznych, natomiast kosmetologiem - po trwających trzy lata studiach na uczelni wyższej. W studium kosmetycznym nauczane są przedmioty niezbędne w pracy kosmetyczki: anatomia, fizykoterapia, dermatologia, chemia kosmetyczna, kosmetologia, psychologia, higiena, dietetyka, elementy ekonomii. Kosmetolog oprócz tych przedmiotów poznakoje jeszcze patofizjologię, biochemię, histologię, toksykologię, mikrobiologię, alergologię, immunologię, podstawy chirurgii plastycznej, masażu, farmakologii, aromaterapię, właściwości roślin leczniczych i język obcy."

to tak w skrocie

Witam się wieczorkiem ;-)! Widzę, że ruch nadal znikomy i nic nie straciłam :-p...

MrsRedhead, dzięki za wyjaśnienie :sorry:!

Alex2339, mocno trzymam kciukasy :tak::tak::tak:!!!!

No i tyle na dziś... Udanego weekendu życzę i do klikania o ile będzie z kim :eek::-D

UWAGA UWAGA

ALEX URODZIŁA 2 ŚLICZNYCH I ZDROWYCH CHŁOPCÓW

imiona jakie otrzymali to: Aron (2,95 ) i Alan(2,77)
urodzili się o 18.35 i 18.49 (jak dobrze zapamiętałam bo to i mówił M przez telefon...
Alex strasznie zmęczona ale baaardzo szczęśliwa.....:biggrin2:
są boscy :)
miałam okazję widzieć na zdjęciu:-p
A mamusia oczywiście bardzo dzielna :tak:

ALEX GRATULACJE ODE MNIE VI I D. DLA WAS :)

reklama
Dzień dobry!!!

Alex2339, moje ogromne gratulacje!!!! Życzę szybkiego powrotu do sił i do formy i czekamy na jakieś informacje odnośnie porodu ;-)

Udanego weekendu :cool2:

Do góry