reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry! Atak kaszlu zwlekł mnie z wyra już ponad godzinę temu :szok: pięknie...

Alex2339, dzięki za zaspokojenie mojej ciekawości :sorry2:

ViKamciaG, w takim razie wszystkiego najlepszego dla Twojej córci :-)! W prawdzie już po urodzinkach nie mniej życzenia szczere ;-)! No i zdrówka, uważaj żebyś się nie odwodniła, bo to nic dobrego, zwłaszcza w ciąży...

Udanej niedzieli życzę :blink:

reklama
Dzień dobry! Atak kaszlu zwlekł mnie z wyra już ponad godzinę temu :szok: pięknie...
No to witaj w klubie, my sie mecymy juz od kilku dobrych dni, mam wrazenie że juz zapomnialam jak to bylo jak zdrowe bylysmy, ale za to filmomania króluje, ja sciagam sobie filmiki a mayutka ma swoja dore wiec tak sielankowo z przerwami na jedzonko, pampersy i smarkania hihi

witam sie

:wściekła/y::wściekła/y: caly dzien bez neta - jakas awaria :wściekła/y::wściekła/y: niedawno wlaczyli a mialam jedyny dzien zeby spokojnie pograc sobie w sieci :wściekła/y::wściekła/y:

krycha ja i tak nazekac nie moge bo patryk cala noc spi ( budzi sie czasem jak sie na brzuszek przekreci i gadac zaczyna albo jak sie spod kolderki odkopie i mu zimno) ale mi sie marzy tak pospac do poludnia i poleniuchowac:-p:-p

ViKamciaG wszystkiego naj naj dla curci

cieplutkiej nocki wszystkim

Zdrowia laseczki w te straszna pogodę zycze

U nas tez troszku sniezku było :)))) nadina zakochana :)))

My po małej imprezce andrzejkowej :)) wiec dziś len na maxa :p ale nadinka wierna cora mamy pomogła mamie sprzątać i gotować obiady :))) złota kurka :))

reklama
Do góry