reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

a póxniej już nie bedziesz chodzić do pracy??
nooo to jak co to moze jeszcze w tym tyg wpadnę..
ale nie obiecuję a jak nie w tym to w następnym ...
mi najbardziej pasi w weekendy bo np mój pracuje po 12h ... jak dzisiaj od 12 do 24 .... to bym sobie w tym czasie pojechała gdzieś :-p bo co ja mam w domu siedzieć... ehhhh

reklama
Hej :)
My juz po krotkich wakacjach :) W weekend pojechalismy do Irlandii Pół. naszczescie nie padalo ;) a Zuzia spisala sie dzielnie na pierwszym wakacyjnym wyjezdzie. Bylo krotko, intensywne ziedzanie ale pieknie tam naprawde!!!
Sylcia nastepnym razem razem jak tylko uda mi sie zrobic rogaliki zapraszam :)))
ViKamcia jak ci sie nudzi zapraszam do mnie na kawke, my tez Zuzu siedzimy w ten weekend w domu a U na 12h w pracy :((( zabiera dziewczynki i przyjezdzaj, Zuzia chetnie pozna nowe kolezanki :)

jasne jasne będę odwiedzać wszsystkich :-)
jak tylko D będzie miał na popołudniu do pracy to ja wsiadam w auto i będę jechać do Limerick w odiwedzinki:-)

korr
a musisz mi dac swoje namiary :-p

ja wpadam tak często jak moge..
ale jestem na takich obrotach ze mam mało czasu. wchodzę na majówki i później muszę juz uciekać:zawstydzona/y:
nie bede pisaźć że postaram się wpadać częściej bo zawsze tak piszę i wtedy się nie udaje mi wejść przez kilka dni z rzędu....

mam nadzieję że u was mimo pogody wszytsko ok..

chyba w weekend wybiorę się do limetick także będę odwiedzać :-)

reklama
Do góry