reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

oni tak wlasnie maja ale pozaluje jeszcze tego... w sumie boje sie ze przypomni sobie po kilku latach o niej i wtedy bedzie najlepszym tata na swiece a ja juz bede ta zla.. tak wlasnie zrobil ze swoja pierwsza corka... ale ona juz niechce go znac bo tak jej w glowie namieszal a Emilki niedam skrzywdzic chocby nawet niewiem jak bardzo bedzie chcial...
Sylwia moze w walentynki urdzisz taki maly prezencik dla swojego bedziesz miec:):):-D:-D

a my wrocilismy wlasnie z wycieczki tak mnie zjaralo ze ledwo sie dotknac moge ale jutro bede brazowa:D:D trzeba wykorzystac jeszcze to chrobowe ile sie da a od soboty przyszlej ide do szkoly.... matko jak sobie pomysle ze znowu lekcje i nauka az mi sie slabo robi ale trzeba sknczyc w kncu:-)

reklama
buba dopiero doczytałam ..
chatka pochwalę się jak już zamieszkamy bo nie ma jej na dafcie :-p

sylcia wiesz co jak tak piszesz to moze nie masz właściwie problemu z zasięgiem tylko z telefonem..
mój ma tak samo jak miał inny telefon to z zasięgiem było wszystko ok wymienił telefon na inny i teraz nawet w domu nie ma zasięgu , jak gdzieś jedziemy i telefon jest w ruchu to tak samo nigdzie nie zadzwoni... normalnie parodia..
i to naperwno nie moze byc nagle problem z zasięgiem skoro ja zasięg mam wszędzie pełny i on miał a teraz nie ma..
to musi być wina telefonu i może u Ciebie jest to samo...

witam sie dzis jako pierwsza widze. troche po poludniu ale zawsze:) miasto zaliczone, obiad zaliczony teraz deser sie robi:) kurcze alimentow niedstane przez miesiac bo za pozno zlozylam dokumenty;/;/;/

Hej, Mamcie, ja z takim nietypowym problemem .... ponieważ nie sposób przeczytać 2069 stron bo być może ten temat już się przewinął, chciałam zapytać o wyprawkę do szpitala dla mamy i dziecka. Rodzimy w Listopadzie na Ennis Road. Chodzi mi głównie co zabrać ze sobą do szpitala a co tam dostanę. Jeśli ten wątek już się gdzieś przewinął to proszę o link.
Pozdrawiam, Mikado.

Hej, Mamcie, ja z takim nietypowym problemem .... ponieważ nie sposób przeczytać 2069 stron bo być może ten temat już się przewinął, chciałam zapytać o wyprawkę do szpitala dla mamy i dziecka. Rodzimy w Listopadzie na Ennis Road. Chodzi mi głównie co zabrać ze sobą do szpitala a co tam dostanę. Jeśli ten wątek już się gdzieś przewinął to proszę o link.
Pozdrawiam, Mikado.

ja znalazlam dwa lata temu liste rzeczy do szpitala i dla siebie i dla dziecka na ebrzuszek.pl - ci

reklama
Do góry