aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ms.marple mam nadzieje ze tym razem sie doczekam,....ech...
gosia moje dzieci tez wszystkie planowane

gosia moje dzieci tez wszystkie planowane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurcze ale by bylo fajnie jakbym takiego sliczniutkiego chlopca doczekala![]()
!!!! A córcia Megan234 jest rzeczywiście słodziutka - udały im się dzieciaczki 
Dziewczynki w listopadzie bo tak poprostu plaujemy i trzymamy sie planow.Max tez byl poczety w listopadzie edlug planow i urodzil sie w sierniu.Poprostu chce zeby Max mial skonczone 4 latka jak urodzi mu sie braciszek czy siostrzyczka.A co z tego wyjdzie zobaczymy.Max jest planowany od poczatku do konc hehe nawet wloski i kolor oczu wymodlilam, no i znak zodiaku.Ja to jestem planer co? No ale nie zapeszam wszystko okaze sie w praniu! Lece na nk zobaczyc mala megan.
dzieki aniu![]()
!
ciekawosc was dluuugo zzerala co??

aine jutro przylatuje bo ja odbieram z lotniska....
No bo aga to było tak: spotkałyśmy się dziś z cytruskiem i natką (przepraszam za martę no taki zakręcik ze mnie ale za to jej Dominika pamiętam hihi), no i przebieramy ciuszki w zarze, każda z nas do innego kąta wyrwała a tu wpada na mnie uśmiechnięta buzia i mówi cześć, to ja odpowiadam bo faktycznie skąś się znamy ale nie mogłam sobie przypomniec skąd a ona no my z forum się znamy-i poleciała dalej, myślałam że ja taka nowa zakręcona to jeszcze mi czasu potrzeba na rozpoznawanie ich i pewnie dziewczyny powiedziały że idziemy do crescentu.jaka zjawa? o co chodzi? ja chyba nie w temacie jestem![]()
Kazda z nas pomyślała że to pewnie znajoma którejś z nas
To jak Ty skarbie masz suwaczek że to 23 tydzień i nic nie widać po Tobie, no i czemu tak zniknełaś nagle? Ale Ci się oberwie