Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Krycha ja jestem!
ania jejku, jak tesknilysmy.Prace stracil?? Ale ma juz nowa?Ale chyba nie wyprowadzasz sie za daleko.???
Witam Megan! 34cm?? Tez mi sie az niechce wierzyc.Moj Max co prwda mial 41 sle on wazyl nie cale 2500.O krycha a towja mala ile miala ona tez miala podobna wage?
!!!!!!! No Pyza miała 48/49 cm (już dokładnie nie pamiętam), ale córcia Megan234 na prawdę jest malutka - centymetra w oczach nie mam, ale nawet jeśli się pomylili to gdzieś do 40 cm może by dobiła
...
... I gdzie się przeprowadzacie???? Czekamy na wieści!!!!!!!!!!!!!! Nam też Ciebie strasznie brakowało!!!

i jaka wierna memberka forum, super że na długo nas nie zostawiłaś i juz wróciłaś. Na pewno jesteś jeszcze wymęczona-choć pewnie nawet tak nie pomyślisz hihi, ale jak tylko znajdziesz czas i siły pisz Droga pisz szczegóły, czekamy z niecierpliwością.
Jestem i ja :-)zrobila ciacho i siedze wkoncuAine szkoda ze sie niepoznalysmy:-(ale czy napewno musicie wyjechac z Limerick?Moze twoj maz jeszcze sie rozejrzy gdzies?Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
![]()