reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej laski.wpadłam życzyć wam i waszym dzieciaczkom udanej zabawy jutro w fikolandzie:tak:

A nie dziękuję, mam nadzieję, że będzie super :-D, tylko szkoda, że Was nie będzie hlip, hlip :-(...

No i co, nie ma już z kim klikać to zwijam pośladki... Dobrej nocki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia wooow no to super brawa dla Laury!! Szkoda ze was jutro nie bedzie :(

Sylwia wyslalam Ci moj numer na gg jeszcze wysle Ci smska na telefon:) Jutro tak przed 12 Cie odbiore:)

Krycha ksiazka zadzialala:) mala poszla dzisiaj spac w okolo 20 min:) po wczorajszych 3 godzinnych krzykach wiedziala ze ze mna nieprzelewki:)

babeczki dzięki za gratulki w imieniu Laury;-)
Gosiulka życzę wytrwałości i konsekwencji:tak: będzie dobrze;-)
a do fikolandu kiedyś na pewno się z wami wybiorę.jutro jakoś mi się nie chce.od kilku dni mam lenia,chandrę i wszystko inne na raz:sorry2:

Drozdusia ach Ty to tylko przez lenia z nami nie pojdziesz!!! ehh Ty !! ja myslalam ze cos Ci poprostu wypadlo!! Moze jeszcze do jutra zmienisz zdanie??? chodz z nami moze humorek Ci sie wtedy poprawi??:)
a co do zasypiania to rzeczywiscie ciezko jest tak wrzeszczacego dzieciaka zostawic w lozeczku jeszcze minute to nie jest tak zle, ale jak juz idzie do 3 ,albo 5, to te minuty wydaja sie byc dlugie jak godziny!!

Dziewczyny ,dziekuje za gratulki nowego woza:)

Drozdusia no to teraz juz trzymam kciuki ,aby Laurze sie nie odwidzialo.....a na lenia i dola to do mnie zapraszam:)niedaleko jest plac zabaw to i Laura by se poszalala :)Trzeba bedzie jakos o tym pomyslec:)Co Ty na to?Oby tylko sloneczko dopisalo ktoregos dnia.....:)

My dzis tez spacerki zaliczalismy ,poki pogoda ladna.....

No nic...lece do wyrka....maz juz grzeje heheh......
Dobranoc

Aaaaaaa...i milej zabawy jutro wszystkim zycze:)

gosia dziekii za esa :)) Ja jutro rano jednak musze jechac do tego health center :/ Mam nadzieje ze do 12 sie wyrobie :/ A moze wlasnie zrobimy tak ze odbierzesz mnie i do Natinke pojedziemy poczekamy na Martuane i pojedziemy za nimi ? Bo ja niewiem czy dokladnie Ci wytlumacze co i jak jechac :/
drozdusia szkoda ze Cie niebedzie :( Chcialam Laure zobaczyc jak wyrosla I w koncu ujrzec Nicolaska :))
krycha justyna bozenka trzymam kciukasy za wasze jutrzejsze dibre samopoczucie i za zdrowko w ogole :)

Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebrac:) mi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic:)

reklama
Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebrac:) mi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic:)

Za lidl musimy jechac droga w gore nie ta do miasta ... To moze jak Ci bedzie pasowac to mnie z domu odbierzesz ? Bo pogubimy sie :( A Natinke mieszka tak jak sie jedzie ze szpitala do cresent po lewej stronie jest early bird cleaning chinska restauracja i video-teka ...
Bo ja niewiem o ktorej wyjde z hc i jak czasu mi starczy to do landlorda wpadne ...

Do góry