reklama
D
drozdusia
Gość
hej laski.wpadłam życzyć wam i waszym dzieciaczkom udanej zabawy jutro w fikolandzie

K
krycha
Gość
hej laski.wpadłam życzyć wam i waszym dzieciaczkom udanej zabawy jutro w fikolandzie![]()
A nie dziękuję, mam nadzieję, że będzie super

No i co, nie ma już z kim klikać to zwijam pośladki... Dobrej nocki ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia wooow no to super brawa dla Laury!! Szkoda ze was jutro nie bedzie 
Sylwia wyslalam Ci moj numer na gg jeszcze wysle Ci smska na telefon
Jutro tak przed 12 Cie odbiore
Krycha ksiazka zadzialala
mala poszla dzisiaj spac w okolo 20 min
po wczorajszych 3 godzinnych krzykach wiedziala ze ze mna nieprzelewki
Sylwia wyslalam Ci moj numer na gg jeszcze wysle Ci smska na telefon
Krycha ksiazka zadzialala
D
drozdusia
Gość
babeczki dzięki za gratulki w imieniu Laury;-)
Gosiulka życzę wytrwałości i konsekwencji
będzie dobrze;-)
a do fikolandu kiedyś na pewno się z wami wybiorę.jutro jakoś mi się nie chce.od kilku dni mam lenia,chandrę i wszystko inne na raz
Gosiulka życzę wytrwałości i konsekwencji

a do fikolandu kiedyś na pewno się z wami wybiorę.jutro jakoś mi się nie chce.od kilku dni mam lenia,chandrę i wszystko inne na raz

Drozdusia ach Ty to tylko przez lenia z nami nie pojdziesz!!! ehh Ty !! ja myslalam ze cos Ci poprostu wypadlo!! Moze jeszcze do jutra zmienisz zdanie??? chodz z nami moze humorek Ci sie wtedy poprawi??
a co do zasypiania to rzeczywiscie ciezko jest tak wrzeszczacego dzieciaka zostawic w lozeczku jeszcze minute to nie jest tak zle, ale jak juz idzie do 3 ,albo 5, to te minuty wydaja sie byc dlugie jak godziny!!
a co do zasypiania to rzeczywiscie ciezko jest tak wrzeszczacego dzieciaka zostawic w lozeczku jeszcze minute to nie jest tak zle, ale jak juz idzie do 3 ,albo 5, to te minuty wydaja sie byc dlugie jak godziny!!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Dziewczyny ,dziekuje za gratulki nowego woza
Drozdusia no to teraz juz trzymam kciuki ,aby Laurze sie nie odwidzialo.....a na lenia i dola to do mnie zapraszam
niedaleko jest plac zabaw to i Laura by se poszalala
Trzeba bedzie jakos o tym pomyslec
Co Ty na to?Oby tylko sloneczko dopisalo ktoregos dnia.....
My dzis tez spacerki zaliczalismy ,poki pogoda ladna.....
No nic...lece do wyrka....maz juz grzeje heheh......
Dobranoc
Aaaaaaa...i milej zabawy jutro wszystkim zycze
Drozdusia no to teraz juz trzymam kciuki ,aby Laurze sie nie odwidzialo.....a na lenia i dola to do mnie zapraszam
My dzis tez spacerki zaliczalismy ,poki pogoda ladna.....
No nic...lece do wyrka....maz juz grzeje heheh......
Dobranoc
Aaaaaaa...i milej zabawy jutro wszystkim zycze
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
gosia dziekii za esa
) Ja jutro rano jednak musze jechac do tego health center :/ Mam nadzieje ze do 12 sie wyrobie :/ A moze wlasnie zrobimy tak ze odbierzesz mnie i do Natinke pojedziemy poczekamy na Martuane i pojedziemy za nimi ? Bo ja niewiem czy dokladnie Ci wytlumacze co i jak jechac :/
drozdusia szkoda ze Cie niebedzie
Chcialam Laure zobaczyc jak wyrosla I w koncu ujrzec Nicolaska
)
krycha justyna bozenka trzymam kciukasy za wasze jutrzejsze dibre samopoczucie i za zdrowko w ogole
drozdusia szkoda ze Cie niebedzie
krycha justyna bozenka trzymam kciukasy za wasze jutrzejsze dibre samopoczucie i za zdrowko w ogole
Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebrac
mi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Sylcia a gdzie do tego helht center idziesz na roxtawn, bo jak cos to ja Cie z tamtad tez moge odebracmi to bez roznicy, a i do Natinki podjechac mozemy... bo ja tez nie mam pojecia gdzie ten fikoland jest takze musi nas ktos poprowadzic
![]()
Za lidl musimy jechac droga w gore nie ta do miasta ... To moze jak Ci bedzie pasowac to mnie z domu odbierzesz ? Bo pogubimy sie
Bo ja niewiem o ktorej wyjde z hc i jak czasu mi starczy to do landlorda wpadne ...