reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Camomile, zawsze możesz leniwie przespacerować się na plac zabaw ;-)! Oliwia padła nam wczoraj, w wózku, jak robiliśmy zakupy :-D:-D:-D i po 20 minutach, jak Ją obudziliśmy, miała już tyle energii, że szok :szok::-)...

reklama
dzieńdoberek
witam się w ten piękny dzionek

dzisiaj niestety mdłościowy:baffled: nie wiem kiedy to się zakończy już mi bokiem wyłazi:wściekła/y: zachciało się starej babie ciąży:nerd:

camomile my się udamy na plac zabaw ale w naszej wsi bo nie mam woza:-D

natinke okropna sprawa, może poczekaj aż ktoś będzie z tobą w domku:baffled:

sylcia nie myśl tak, jesteś młodziutka , masz zdrową rodzinkę-- chłopaka i córkę to jest najważniejsze jakoś z dołka finansowego wyjdziecie to tylko przejściowe problemy niedługo się ułoży i o nich zapomnisz:tak: żadne tam grzechy ---życie

dziekuje za kciukii w za te mile slowa wam wszystkim ale ja juz w nic nie wierze nic sie nie ulozy Niewiem za jakie grzeczy musze miec takie zycie

Wiem, że Wasza sytuacja jest nieciekawa, ale to w końcu minie, zobaczysz!!! Każdy w życiu musi zmagać się z trudnościami, bo takie jest życie, ale Ms.Marple ma racje, masz rodzinkę, masz wspaniałą córeczkę, a reszta sama przyjdzie tylko musicie jeszcze trochę cierpliwoście z siebie wykrzesać... Sylcia007, nie trać nadziei ani wiary...

Martuana, bezpiecznej i bez niemiłych przygód podróży Wam życzę :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka...faktycznie piatek jakiś cichutki tutaj:) kazda chyba na dworku z dzieciaczkami :) ja tez pospacerowalam i pokawkowalamu Ani :)
a co do sasiadow to sie wtracac jednak nie zamierzam!!!wczoraj caly dziensie tłukli,darli i nie wiem co jeszcze a wieczorem sie w aucie lizali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szkoda tylko tego dziecka!!!!takich rodzicow miec to masakra!!!!!!!!!!!!!!!
marta udanych lotów!!!!!!!!!!

Natinke18, polecam się na przyszłość ;-):-D:-D!

No i chyba nam się już tu weekendowo zrobiło :sorry2:... Znaczy norma :-):-):-)!

Ale cichosza....

Dostałam dziś zaproszenie do szpitala na 03.03.10, na 09.00 :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka 1aski tutaj już faktycznie weekendowo:tak: My wczoraj w Dublinie byliśmy po ten paszport i jakieś zakupki fajny dzionek spędziliśmy :tak:dzisiaj te:tak:ż mamyrochhe szykowanie bo jutro gości mam;-) a we wtorek już lece więc za dużo z wami nie posiedze;-) tymbardziej że mąż już pła;-)cze że go zostawiam:-D

Witojcie!!! Wpadłam życzyć udanego weekendu :-D

Hejka 1aski tutaj już faktycznie weekendowo:tak: My wczoraj w Dublinie byliśmy po ten paszport i jakieś zakupki fajny dzionek spędziliśmy :tak:dzisiaj te:tak:ż mamyrochhe szykowanie bo jutro gości mam;-) a we wtorek już lece więc za dużo z wami nie posiedze;-) tymbardziej że mąż już pła;-)cze że go zostawiam:-D

No masz, a ja myślałam, że Wy już polecieliście :szok:;-):-D...

Zmykam na śniadanie, bo mi kiszki marsza grają :-D

reklama
Hello :))

natinke no to para zajebista :/ Zachowuja sie jak tepe i glupie gowniarze :/
martuana a wiec juz zycze milego i bezpiecznego lotu Noo i chyba zobaczymy sie jak wrocisz z polski ... A mezu niech nie placze tyle kiedy odjedziesz :))
krycha no to wynocha na sniadanie Fasolinka glodna jest :))

Do góry