reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Limerick

martuana-O rety jak miło:-);-), ale teraz naprawde nie mam szans, mam gości z polski, chca tu zamieszkać na stałe, tak więc nie wiem kiedy zaczną samodzielne życie, narazie są u mnie, głupio mi ich tak zostawić samych:zawstydzona/y::sorry2::-)ale bardzo dziękuje:tak::tak::tak:
gastone- kurde normalnie wstyd jak chol*** że my sie jeszcze nie widziałyśmy
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drozdusia- witam i ja
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Ja niedawno do domku zem zladowala:)Najpierw szybki przemarsz przez miasto dzis zaliczylam,potem do domku-obiadek i obowiazki ,odebralam Anite ze szkoly i znow na spacerek z Maya:)Odebralysmy Tatusia z pracy i podprowadzilysmy do domu i poszlysmy dalej:)Efektem tego bylo niedawne zladowanie dopiero:)Ale jakie dotlenione jestesmy hehehhe i ile ruchu,a to podobno samo zdrowie :)

Noooooo, w końcu jestem, ale na chwilkę, bo zaraz trzeba Młodą szykować do kąpieli i takie tam... Znaczy na dłużej to dopiero po 20.00 :-p:-D

Lubiczanka, dokładnego cennika nie znam, ja tylko podcinałam włosy i za tę przyjemność 20€ (- 5%, bo mam kartę stałego klienta)

Drozdusia, coś tam fisiowała z kilka razy, ale dopiero w domu Ją wyciągnęłam! A Młoda kierunek sypialnia, z butami zwaliła mi się na łóżko, zakryła się kołderką i leży :baffled:... Chwile poleżała, odpoczęła, a teraz mi tyłek truje, buczy, uch... Trzeba szybko Brzdąca spać położyć :tak:

Oj tak Lubiczanka...ja korzystam ,ile moge....poki nie pada.....zreszta jakos nie moge siedziec w domu ,jak tak ladnie jest:)jeszcze troche i do ogrodu sie przeniose,tylko musi zrobic sie cieplej.....i kwiatkow posadze i patio zrobione bedzie:)

agnieszka nio ja juz spakowana i czekam.... dzis w nocy nawet przez moment myslalam ze moze cos sie zaczyna ale szybko przeszlo....... maly cwiczy moja cierpliwosc - zneca sie nademna hihi a co do twojej listy to ja ci powiem ze tez setki razy jak nie dopisywalam to skreslalam i tak w kolko A jak przyszlo do zakupow to z polowy rzeczy zrezygnowalam i uznalam za niekoniecznie niezbedne...... a prawda jest taka ze chyba lepiej cos dokupic niz zeby lezalo i kurz zbieralo nieurzywane...... ale to latwo powiedziec jak te wszystkie dzieciece rzeczy takie slodkie sa......

dzindusia-spokojnie kochana...już wkrótce:)
Aga-nie powiem co się stało z naszym namitem ogrodowym,którego kupiliśmy w zeszłym roku-obraz nędzy i rozpaczy:)Ale w piątek się przeprowadzamy i nie będę musiała już na to patrzeć-wyląduje wreszcie w śmietniku.A nie powiem też sobie lubię w ogródku przycupnąć:)
Krycha-ale miałaś dziś extra rabat-całe euro mniej;)Jak to mówią lepszy rydz niż...gołąb na dachu:)

Lubiczanka my tez mamy taki zeszloroczny namiot ogrodowy ,tyle ze zlozony:)bedziemy go rozkaldac chyba niedlugo:)My co roku skaldamy,bo jak witry przychodza to zabieraja wszystko( w zeszlym roku moj namiot byl w polowie u sasiada hehehhe)

no nic....ja uciekam pod kominkiem sobie posiedziec i poogladac na wspolnej niedlugo :)
Dobranoc wszystkim

reklama
Lubiczanka my tez mamy taki zeszloroczny namiot ogrodowy ,tyle ze zlozony:)bedziemy go rozkaldac chyba niedlugo:)My co roku skaldamy,bo jak witry przychodza to zabieraja wszystko( w zeszlym roku moj namiot byl w polowie u sasiada hehehhe)

no nic....ja uciekam pod kominkiem sobie posiedziec i poogladac na wspolnej niedlugo :)
Dobranoc wszystkim
No właśnie my nie mieliśmy gdzie go schować,dlatego stał na dworze i poszedł na straty:(
Ja już się żegnam...Miłego wiewczorku:)

Do góry