reklama
natinke18
Fanka BB :)
hello
)))
ogłaszam iż dzisiejszej nocy pogodziłam sie z meżem
)) nareszcie osiołek poszedł po rozum do głowy i przprosił
))))co prawda dlugo to trwało,ale cóż to tylko facet!!!!!!!!!!!!!
DROZDUSIA co do wieczorka to powiedz mi czy twój T bedzie w chccie???a SYLCIA Twój D??bo tak mysle,czy swojego łośka nie wziać,jak bedzie chcial i mial z kim pogadać????????raczej przyjde sama,ale wiesz w razie w moge użyć argumentu"chcesz możesz isć z mną " hehehehe
śmigam do przdszkola
ogłaszam iż dzisiejszej nocy pogodziłam sie z meżem
DROZDUSIA co do wieczorka to powiedz mi czy twój T bedzie w chccie???a SYLCIA Twój D??bo tak mysle,czy swojego łośka nie wziać,jak bedzie chcial i mial z kim pogadać????????raczej przyjde sama,ale wiesz w razie w moge użyć argumentu"chcesz możesz isć z mną " hehehehe
śmigam do przdszkola
Agnieszka13111980
Fanka BB :)
Dzień dobry dziś mam wolny dzień wstaje a ty słońca brak hmm jakieś fatum chyba nici z herbatki na ogródku hehehe
Dziś mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia zobaczymy czy dam radę tam wysiedzieć bo wybraliśmy ze względu na męża wieczorną porę :-):-)
Ale dziś miałam sen... odeszły mi wody...i przez dwa kolejne dni ani jednego skurczu hmmm chyba się zaczyna myślenie o porodzie
Myślicie że jest szansa na słoneczko hehehe;-)
Dziś mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia zobaczymy czy dam radę tam wysiedzieć bo wybraliśmy ze względu na męża wieczorną porę :-):-)
Ale dziś miałam sen... odeszły mi wody...i przez dwa kolejne dni ani jednego skurczu hmmm chyba się zaczyna myślenie o porodzie
Myślicie że jest szansa na słoneczko hehehe;-)
D
drozdusia
Gość
dzień doberek:-)
ms.marple no właśnie co ty za gości podejmujesz co to nam słońce zaiwaniają
Natinke nasi panowie będą w domku także spokojnie możesz zabrać mężulka
ja mam trochę biegania dzisiaj-przede wszystkim zakupy ale to takie ogromniaste bo naprawdę wszystko się już chyba w tym domu pokończyło
no i jakoś na wieczór trzeba się wyszykować
i odwieczny problem-nie mam co na siebie włożyć
ms.marple no właśnie co ty za gości podejmujesz co to nam słońce zaiwaniają

Natinke nasi panowie będą w domku także spokojnie możesz zabrać mężulka

ja mam trochę biegania dzisiaj-przede wszystkim zakupy ale to takie ogromniaste bo naprawdę wszystko się już chyba w tym domu pokończyło

aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Drozdusia czy znow sie impreza szykuje
matko wy w jakis alkoholizm ( bezalkoholowy ;-)) wpadniecie!!!!!!!!!!!
a moja najstarsza corka zlozyla aplikacje na 4 rok w collegu(tego nie trzeba robic,ale pomaga do matury) i sie dostala
gorzej,ze ten rok jeat platny......
i do dzis musialam zaplacic 600 euro
mam nadzieje,ze we wrzesniu juz zadnej kasy nie beda chcieli

u mnie tez pingwiny w lodowce w sniezki graja......tez musze zrobic zakupy,ale jakos mi sie nie chce .....pozniej pojade.....na razie gotuje pyszna zupke ogorkowa

a moja najstarsza corka zlozyla aplikacje na 4 rok w collegu(tego nie trzeba robic,ale pomaga do matury) i sie dostala

u mnie tez pingwiny w lodowce w sniezki graja......tez musze zrobic zakupy,ale jakos mi sie nie chce .....pozniej pojade.....na razie gotuje pyszna zupke ogorkowa
Ostatnia edycja:
D
drozdusia
Gość
Aguś gratulacje dla Natalii:-) zdolniacha z niej.na pewno po mamusi;-) zaraz w nałóg
dzisiaj na spokojnie-rozgrzewamy się w domku a potem..... no w trasę
a co,trzeba korzystać póki jest siła i T chce siedzieć z dziećmi

aga_irlandia
nie no Drozdusia ,jak jest okazja ,to korzystac trzeba
milej zabawy

D
drozdusia
Gość
Aga a ty to tak właściwie mogłabyś się kiedyś do nas przyłączyć

aga_irlandia

mnie to sie nie chce......ja juz za stara na takie wychodzenia......w domu to sie najlepiej czuje

reklama
K
krycha
Gość
Polazłam na szybki spacerek i zakupy male po drodze zrobiłam i ja już na dzisiaj podziekuje za wychodzenie z domu. Wieje mało przyjemny zimny wiatr, brrrrr, aż nie przyjemnie
... Zaparzyłam sobie właśnie herbatę z czerwonych owoców, no, mam nadzieję, że będzie dobra! Zaczynam powoli gormadzić te owocowe herbatki
! Obiad mam jeszcze w wczoraj, względny porządek jest, znaczy chyba się polenię dzisiaj
;-)
Aga_irlandia, zapomniałam wcześniej napisać - śliczne jest to foto Mayeczki!!! I bardziej podoba mi się to co Aine stworzyła (to Twoje z NK tyż ;-))
Ms.Marple, czyli norma? Zazwyczaj dzieciaczki się na wieczór ożywiają, jak mamusie chcą w końcu odpocząć i przestają kołysać chodząc
... Też już bym chciała swojego Szkraba poczuć, ale czuję, że sobie jeszcze poczekam... Aha, i porpoś uprzejmie gości żeby słonko nam kurierem odesłali ;-)
Drozdusiu, Sylciu007 i Natinko18 udanej zabawy Wam życzę

Agnieszka13111980, myślę, że to już stresik przed porodem Cię dopadł
, ale spokojnie, wszystko będzie dobrze, zobaczysz! A na słonko raczej bym już dziś nie liczyła niestety 
No i znów zapomniałam co miałam jeszcze nastukać, ale nadrobię jak sobie przypomnę
;-)...

Aga_irlandia, zapomniałam wcześniej napisać - śliczne jest to foto Mayeczki!!! I bardziej podoba mi się to co Aine stworzyła (to Twoje z NK tyż ;-))
Ms.Marple, czyli norma? Zazwyczaj dzieciaczki się na wieczór ożywiają, jak mamusie chcą w końcu odpocząć i przestają kołysać chodząc

Drozdusiu, Sylciu007 i Natinko18 udanej zabawy Wam życzę

Agnieszka13111980, myślę, że to już stresik przed porodem Cię dopadł

No i znów zapomniałam co miałam jeszcze nastukać, ale nadrobię jak sobie przypomnę