reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

witam dziewczyny :-):-) pogoda sliczna az zyc sie chce :-):-) sluchajcie mam pytanko Macie moze jakies namiary na dobrego gina najlepiej w limerick..... bede wdzieczna;-):tak:

milego dzionka

ALEX2339 DZIEKI :-)

Ostatnia edycja:
reklama
heja laseczki ja wlassniee pakujta rzeczy :) ohh duzo tego jest a jeszcze Nadiny zabawki takie ogromne ... Gdzie ja to pomieszcze ? :p

milego dzionka wam zycze mi antybiotyk od razu dal kopa i juz zdrowa ale ciagle biore tabsy tak jak kazano 10 dni brac

Melduneczek....
ja oczywiscie busy i do tego cos extra zawsze mi sie trafia.....
niedzielne popoludnie spedzilam w szpitalu z Kamila( 13 latka)....spadla z 2 metrowego muru....bo......sobie chodzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!masakra......a dzien wczesniej ona i jej kolezanki i koledzy dostali ode mnie opieprz za to wlasnie ....i co????????dlugo nie trzeba bylo czekac......na szczescie nic takiego sie nie stalo....obila sobie troche plecy i ramie i oczywiscie nabila sobie wielgachnego guza.....przylozylysmy lod,ale po godzinie zaczela wymiotowac,wiec pojechalysmy do szpitala.....ogolnie wszystko bylo ok .ale podejrzewali wstrzas mozgu i zostawili ja na obserwacji....na szczescie nie wymiotowala wiecej ....budzili ja kilka razy w nocy i sprawdzali reakcje i dzis wrocila do domu......

no to tyle po krotce....bede sie zwijac ,bo pora na spanie a od rana powrot do obowiazkow niestety....
pozdrawiam wszystkie serdecznie

witanko,

aga ponoć małe dziecko mały kłopot a duże duży:eek: pewnie napędziła ci stracha, że nie wspomnę o kłopocie:eek: współczuję:tak:

sylcia powodzenia w przeprowadzce:tak: wiem co mówię u mnie jeszcze trwa rozpakowywanie i nie wiem ile jeszcze potrwa:szok: no ale ja nie w formie jestem , może jakbym brzucha nie miała to nawet by mnie to cieszyło:eek:

dzindusia ja byłam kilka razy u ginekolorzki w polmedzie ale czy ona b.dobra to nie wiem, nie miałam wielkich kłopotów więc nic nie zepsuła:-D:-D:-D

witam was :-D
dziś u mnie nie aż tak gorąco * i całe szczęście ;-)

widzę że tu pustki:szok: pewnie każda mama korzysta z pogody i wogóle....:-p
ja robię małe przemeblowanko w domku:rofl2:
ale zła jestem bo te pomieszczenia takie niewymiarowe:confused2:
co gdzie wsadzę to nie pasuje a gdzie indziej się nie mieści... wrrr...
może coś się jeszcze wymyśli;-)

witam sie :-):-)

ms.marple nio ja tez jeszcze nie uporalam sie z przeprowadzka Wszystko czego nie umialam umiejscowic odrazu wrzucilam do trzeciego pokoju i tak tam lezy sterta rzeczy Musze sie wreszcie nimi zajac:-D U mnie tez nic powaznego - tak tylko na kontrole chce isc do gina bo juz planujemy drugie malenstwo;-) tak zeby rok po roku byly:tak:

sylcia powodzenia z przeprowadzka

aga irlandia najwazniejsze ze dobrze sie skonczylo :tak:

milego dzionka mamusie

dzindziusia a miałaś już @??
bo ja też planowałam rok po roku..
i niestety jeszcze nie jestem w ciąży:-(
niestety @ pojawiła się dopiero po 5 msc...:wściekła/y: a ostatnio druga,...
cały czas się staramy.. i mam nadzieję że się udało;-)

Witam wszystkie mamusie mam pytanie bylam wczoraj na pierwszej wizycie w szpitalu i zlecili mi badanie na cukrzyce i zastanawiam sie czy to rutynowe badanie czy nie bo przy pierwszej ciazy nie mialam tego badania

Ka.M'cia @ jeszcze nie mialam.... ale to nie znaczy ze w ciaze nie mozna zajsc... ale to czy plodnosc juz ''powrucila'' to sie dopiero okaze :-p bardzo chcialabym miec dzieciaczki rok po roku Najpierw chce jednak zrobic podstawowe badania zeby sprawdzic jak bardzo mnie muj maluszek ''wyjadl'' :-D:-D a WY dlugo sie juz staracie??

ewalozowska tutaj badanie na cukrzyce to chyba norma :sorry: mi zlecili odrazu to badanie Musisz uzbroic sie w cierpliwosc bo takie badanie troszke trwa Ja siedzialam w wszpitalu ponad 3 godzinki Bez jedzenia na czczo Masakra Warto zaopatrzyc sie w dobra ksiazke bo czas sie niemilosiernie dluzy

Ostatnia edycja:
reklama
Ka.M'cia @ jeszcze nie mialam.... ale to nie znaczy ze w ciaze nie mozna zajsc... ale to czy plodnosc juz ''powrucila'' to sie dopiero okaze :-p bardzo chcialabym miec dzieciaczki rok po roku Najpierw chce jednak zrobic podstawowe badania zeby sprawdzic jak bardzo mnie muj maluszek ''wyjadl'' :-D:-D a WY dlugo sie juz staracie??
no my już 7 miesięcy prawie... hehe jak Tylko Vi wyszła z brzuszka i przestało boleć..
wiem bo też liczyłam że będę w ciąży zanim mi się 1 @ zacznie...
jednak się nie udało , co nie oznacza że się poddajemy... dalej staramy się o dzidziusia..
jak nie rok po roku to może być i 2 lata różnicy:-p
z tym że ja licze na bliźniaki... hahaha:-D

ewa ja miałam badanie na cukrzycę w 37tc ciąży;-) bo dziecko za duże niby , ale nie wykkazało mi cukrzycy

Do góry