reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hej mamuśki! Mój młodszy dzieć drugi raz pod rząd przespał mi ciągiem 5h :szok::-D:-D a po szybkim jedzonku kolejne 3h - takie noce to rozumiem! Pięknie normalnie! Może Mu tak zostanie, hm...

Madziakowalik, a gdzie jest sklep Wisełka? Czy to o Wisłę chodzi? Dzięki śliczne za info! A Mayeczka się nie bała? Nie ciągnie się za uszka? No i nie miałas problemów? Bo wiem, że niebardzo takim małym dzieciaczkom chcą przebijać uszka... No i trzymam kciukasy żeby zębolki szybko wylazły ;-)

ViKamciaG, lepszego samopoczucia życzę :tak:

Sylcia007, nie dziękuję i oby jak najszybcie zdrówko wróciło :sorry2:

reklama
dziendoberek

mam nadzieje ze u was lepiej niz u mnie :-:)-( do lekarza jade dzis bo juz mam dosc - poprawy nie ma a nawet gorzej sie robi :wściekła/y::wściekła/y: niecierpie byc chora

nio pozalilam sie i spadam weny na pisanie brak:zawstydzona/y::-(

milego dnia

Hellol :))

Madziakowalik gratki kolejnych zabkow i oby mniej boleśnie wychodziły :))

Dzindusia zdrowia :) niech choroba zmyka ! :)

Alex u nas tez popadywal śnieg troszke :)) i na ogródku tyle sniezku :))

Zmykam obiadek gotować i na spacerrr :))

Heh, Alex2339, nawet w cetrum przed chwilą coś sypnęło, bardzo malutko, ale było widać jak leci ;-)

Dzindusia, uuuuuuuuuuuuuu, zdróweczka!

dzindusia zdrowia zdrowia meczy Cie choroba :( , krycha nie jest to wisla tam kolo tesco tylko ten drugi sklep - Maya bardziej sie przestraszyla tego jak strzelilo , dostalsmy kropelki nwet ja tam nie interesuje co ma w uszkack kropimi kilka razy dziennie i jest ok. a niech popada troszke :)sylcia no ja tez mam nadzieje ze dzisiaj juz tak nie bedzie dam jej czopeczka na noc zeby juz mi sie tak nie przebudzala z placzem .

Madziakowlik, dzięki śliczne! A powiedz jeszcze mieliście swoje kolczyki czy oni dają? I rozumiem, że te kropelki to odkarzające jakieś, tak? Może się dziś tam przejdziemy z M. Mieliśmy później przekłóć Jej uszka, jak już bardziej świadoma będzie i sama sobie kolczyki wybierze, ale już dwie pary w prezencie dostała, więc czekać już nie ma sensu... A Twoja Maycia dzielna dziewczynka :tak:

krycha no niestety przez trzy miesiace bedzie nosila ze stali chirurgicznej a dopiero po tym okresie mozesz jej dac swoje kolczyki . a te kropelki to natural solution . powodzenia i daj znaka jak Wam poszlo.

reklama
Do góry