reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
u mnie coraz gorzej..;/ spac p nocach nie moge boje sie strasznie jutro rozprawa... w milosci tez juz sama niewiem co robic..:wściekła/y::-:)-( w szkole tez nie wyrabiam .... matko mam juz dosc....:wściekła/y::sad::sad::sad:

u mnie coraz gorzej..;/ spac p nocach nie moge boje sie strasznie jutro rozprawa... w milosci tez juz sama niewiem co robic..:wściekła/y::-:)-( w szkole tez nie wyrabiam .... matko mam juz dosc....:wściekła/y::sad::sad::sad:

Nie stresuj sie kochana, wiem ze latwo sie mowi a ciezko jest tak po prostu nie rozmyslac ... W szkole bedzie ok w milosci rowniez ciociu :) zawsze sa wzloty i upadki, a co do rozprawy to napewno jest stres na maxa i problem zmywa sen z powiek ale bedzie dobrze Ja wierze ze wszystko sie ulozy pozytywnie dla Ciebie i coreczki :*

i po rozprawie... nie pozbawilam go praw odroczyli mi sprawe zbraku swiadow. mam ich podac i za tydzien kolejna sprawa ale ja juz niebede przesluchiwana tylko sami swiadkowie.... malo sie tam nie poryczalam przez te glupoty co na nagadala wogule to ochajacy tataus niezrzeskl sie praw i napisal ze bardo kocha dziecko i niecche zeby mu odebrali klejne.... a sam chu**nie przyjedzie i niebedzie jej wychowywal tylko ja sama a on ma wdupie wszystko taka wsciekla jestem ze ryczec mi sie chce:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kurde ale dawno tu nie zaglądalam ... :-) Więc sie pochwale ze zjezdzamy do Pl na stale hurraaaaa:) Julcia rosnie jak na drozdzach nasz urwis kochany i juz 2 zębolki ma,czyta wlasnie ksiazeczka do gory nogami hihi
:-D

No i mam do sprzedania przewijak drewniany, wanienke i wyparzacz do butelek-szkoda mi tego wyrzucic,a juz nie zabierzemy sie ze wszystkim! Wiec jakby ktoras cos potrzebowala to piszcie:)na maila najlepiej handud@wp.pl :-)

Idziemy na obiadek wlasnie:-):-) a pozniej spacerek -trzeba wykorzystac pogode poki nie pada!!

reklama
Do góry