Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzieki sprawdzalam w mothercare, ale nie maja takich stabilnych dla 1,5 ktore juz biega, a w tkmaxie znalazlam sandalko -kapcie skorzane
Kiedy przestanie padac?
wiecie moja koleanka ostatnio kupila butki na stronie Paediatric Shoes - Home jest nawet mozliwosc z darmowym konsultantem mianowicie polskim rehabilitantem ktory pracuje z dziecmi super sprawa polecam oni przyjmuja gdzies w limeryku ich numer to 0872379739 ja sie tam wybiore na wiosne jak bedziemy szukac nowe butki
Zalezy o jakich zajeciach mowisz, poszukaj sobie na necie Parent and toddler group czy meetings i znajdziesz gdzie mozesz sie spotkac z innymi mamami Gdzie dzieci moga wspolnie pobawic sie malowac tanczyc cwiczyc Jest wiele miejsc Ja chodze z Nadia na PnT u mnie na wiosce, jezdze czasem tez na wioske obok, do tons of fun i delty tam tez sa takie spotkanka mozesz tez dzieciaczka zapisac do klasy np zajmujacej sie tancem muzyka aerobikiem ... Poszukaj na necie