reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to sie ciesze!!! my bedziemy napewno a co do miejsca no wlasnie gdzie sie spotykamy???

reklama
hej hej i gdzie sie spotykamy? jakies pomysly?
ja bylam tylko tam przy stacji holland park i bylo fajnie chociaz jak dla mnie daleko:-p:sorry2:no ale czego sie nie robi zeby was zobaczyc:-):-):-)
czekam na propozycje:-p:-)

mi tez w sumie najbardziej sie podoba tam kolo holland park,ale faktycznie daleko jest...niestety nie mam pojecia gdzie moznaby sie wybrac blizej centrum,bo raczej poruszam sie po playcentre w mojej okolicy:zawstydzona/y:na necie tez nic ciekawego nie moge znalesc:dry:

ok...wiec umawiamy sie na stacji holland park 20.02 o 10.30(pasuje?):-)
miejsce jest fajne i puki nic nowego nie znajdziemy mozemy jezdzic tam:happy2:

dorcia+patryk+lucy
katarzyna_s+weroniczka
olis+oli
mamuska+dzielny krystianek

ciekawe czy jeszcze ktoras z mamusiek sie skusi?
maxin? a ty? dawno was nie widzialam:tak:
anulka- lukasz tez chyba ma wolne, i patryk mialby kumpla do zabawy:-)
kama-was tez fajnie by bylo znowu zobaczyc:tak:

noi cala reszta gdzie sie chowacie????????:-p:-D

Maxim, Kama, Anulka, Anetka itd dziewczyny odzywajcie się, mam nadzieje że do nas dołączycie :-):tak:
Mala_Mi dołączysz do nas, będzie miło Cię poznać :tak::-):-) zagadałaś o tym spotkaniu:-p

A może jeszcze jakieś nowe mamuśki tutaj zaglądają, będzie nam miło jak dołączycie :tak::-):-)

Spotkanie 20.02 o 10.30 na Holland Park :
dorcia+patryk+lucy
katarzyna_s+weroniczka
olis+oli
mamuska+dzielny krystianek

hej kochane!!!
Nam niestety nie pasuje 20.02 bo mamy wizyte u lekarza (idziemy do sprawdzenia z Patim, bo zlamal obojczyk (tzn. pekla mu kosc obojczyka, nawet nie wimy kiedy i jak :szok:), ale wszystko jest na dobrej drodze-mam nadzieje :tak:) No a pozniej wielkie przygotowania do urodzin mojego brzdaca.
Bawcie sie swietnie i nie zapomniejcie o nas :-) Cos mamy pecha do tych spotkan ostatnio :-(Mam nadzieje, ze szybko cos zorganizujemy, no i moj maluch juz sie nie bedzie lamal ;-)

Witam:-D.Widze ze kolejne spotkanko sie szykuje:-).Ja niestety niewiem czy bede dala rade przyjechac:-(.Chorubsko mnie lapie,kaszle,katar,stan podgoraczkowy:-:)sorry2:.Zobacze jak jutro bede sie czula to dolacze do was.Niestety narazie nie dam rady potwierdzic czy przyjade.Napisze wieczorem:sorry2:.

reklama
Witajcie
Dopiero teraz zobaczyłam ze spotkanie się szykuje. Ja jestem też chętna :-))
Mamuśka79 czy ja tez mogą z Wami umówić się na Stratford ???
Ja mieszkam na Ilford wiec byłoby mi miło jakbym mogła spotkać sie z Wami własnie na Stratford.
Mamuśka79 wysyłam Ci na priva mój nr telefonu, zeby być w kontakcie.
Pozdrawiam
Marta

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.