reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Laseczki to moze spotkamy sie za 2 tygodnie?? Co myslicie o tej swietnej knajpeczce, o ktorej kiedys pisala Maxin
Welcome to The Rainforest Cafe - Retail
Tyle, ze tam trzeba chyba wczesniej zamowic stolik, bo maja mnostwo ludzi :tak:
Ksiula Matula pewnie ze sie spotkamy jak bedziesz w Londku, tylko daj znac :-)

reklama
Kafejka faktycznie wyglada super:tak:,ale ja poczekam na kolejne spotkanko w playcentre jednak....Moja mala nie usiedzi 5minut w jednym miejscu i bedzie tylko klopot i duuuuzo halasu jak tam z Nia pojde:zawstydzona/y:Tak wiec ja odpadam,zle czekam na nastepne spotkania gdzies wsrod zabaweczek:tak:;-)

a my sie piszemy z mila chcecia wiec kiedy spotkanko anetka i kto dolacza ???

Olis co do spotkanka to dla mnie kazdy dzien oprocz weekendu jest oki, tyle, ze Maxin mowila, ze tam trzeba wczesniej zarezerwowac miejsca bo jest duzo chetnych :tak:
Maxin Ty mialas tez ochote sie wybrac do tej knajpki, kiedy mozesz??
A jak reszta dziewczyn?? Nie mialybyscie ochoty sie tam spotkac?? To jest w centrum Londynu kolo Picadilly Circus.

Ja niestety odpadam,miejsce wyglada super ale moje dziecko poprostu nie wysiedzi. Tak wogole to narazie jestem uziemiona u siebie na Thamesmead,jest remont na glownej ulicy i mam nawet problem zeby Patryka do szkoly odwiezdz takie korki:no:,We wtorek spoznilismy sie *tylko* 45min.:angry:
Zycze milego spotkanka i wygadajcie sie za mnie:-)

anetka ja moge od 10 marca,wiec mozemy pomyslec o rezerwacji juz,tylko ja zawsze u mnie dzien jest wazny,najbardziej pasuja mi piatk;-)Powoli zaczynaj wiecej pracowac:tak:

dorcia remonty wszedze dobijaja mnie,wspolczuje takiego dojazdu do szkoly,znajac angoli beda sie babrac a nie robic:baffled:

Niestety ja takze odpadam:-(.Z Dominikem raczej dlugo nie posiedze w takim miejscu,chyba ze by spal:sorry2:.Tak wiec odpuscimy sobie to spotkanko i zjawimy sie na nastepne,jezeli wybierzecie sie do jakiegos klubu dla dzieci.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.