reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mamuska - chyba Nam spotkanko tym razem nie wyjdzie....Dziewczyny nie bardzo chetne:-( a i Krystianek chorutki:-(Przesunmy wiec to na kiedy indziej...Szkoda,bo moja mala musi sie znowu wyszalec:tak:

Kasiu masz racje, tym razem spotkanko nie wypali, mam nadzieje że po świętach będzie więcej chętnych :tak:, a Krystianek czuje się coraz lepiej, jak na razie daje tylko mleko i chlebek, dzisiaj zrobił ładną kupkę więc jutro zaczniemy spowrotem pomału jeść inne rzeczy :-)

Dziewczynki, dzis przylatuje kasiulamatula z Emilka....Moze bysmy w tym tygodniu urzadzily spotkanko w 'starym' miejscu,co Wy na to?Kto sie pisze i na jaki dzionek?

witam.jestem (nowa) na tej stronce.Chetnie spotkalabym sie z mlodymi mamami na kawke czy tez na spacerek,sama jestem mamuską 11 miesiecznego Olka.Czekam na propozycje i pozdrawiam wszystkie mamuski gorąco:-)

Witam wszstkie mamy z Londynu :)

Ja rowniez jestem "nowa" i chetnie bym sie spotkala na " kawie" z innymi mamami ! Jestem mama 7 miesiecznego Eryczka :-) czekam na propozycje ;)

pozdrawiam

Hej kobietki dawno nie zagladalam do nas,chetnie wybiore sie na spotkanie z wami.
MOZE ZA TYDZIEN W PIATEK, 28 MARZEC???HOLLAND PARK???
KAZDEMU LATWO TAM DOJECHAC,ZNAMY JUZ TO MIEJSCE
CZEKAM NA WAS MAMUSKI;-)

LISTA:
maxin+Natalka

ps witam nowe mamuski i dzieciaczki

Hej ;)

Ja mieszkam na Sheperds Bush - West Londyn.
Niestety nie mozemy sie spotkac 28/03 bo bedziemy w Polsce ale po swietach jaknajbardziej!!!:-)

Pozdrawiam Cieplutko

reklama
Maxin - ja sie pisze!!!!Fajnie,ze wrocilyscie,bo sie stesknilysmy za Toba i Natalinka:tak:Juz sie nie moge spotkanka doczekac:tak:
Maxin + Natalinka
Katarzyna + Nika

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry