Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ADA-hej,my to roznie,na canons park przewaznie,zrobili swietny plac zabaw dla dzieci,kawiarenka i wogole,czeto chodze z kolzeanka,a dzisiaj sama bylam,pozatym to jak mi sie nie chce to wpuszcze dziecie do ogrodu niech biegato ladnie ci synek spal,aby mu tak zostaloa wy gdzie spacerujecie?ja jeszcze za domem 2 minuty mam fajny park,tylko juz mniejszy niz canons,a wniedziele czasmi jezdimy na golders green,tam super,zwierzaczki i wogrody,plac zabaw
ala ja czasem na edgware a czasem do parku obok mojej pracy bylam tez pare razy w parku na edgware i raz bylismy w centrum londynu ale taki maluszek to na razie nic nie oglada tylko spi w wozeczku:-)a na plac zabaw to jeszcze musze poczekac jak zacznie brykac moze sie kiedy na canons park wybiore bo w sumie to tylko autobusem tamtedy przejezdzalam:-)
ADA-no tak w sumie teraz to jeszcze nie wglowie twojemu dziecku place zabaw,ale na spacer zawsze mozna pojsc,dotlenic siemy chcemy jechac na toChessington World of Adventures & Zoo - fun family days out!,super, jest tam,zwirzaeta jakie chcesz,lwy goryle tygrysy,pajaki weze,oceanarium,restauracje,samochodziki,kolejki i wogole opelno atrakcji,znajomi teraz byli,poporstu cudnie tam jest,i z clapham jackson jest kolejka,20 pare minut jedzie
ala no to rzeczywiscie super miejsce tez bym chetnie tam pojechala:-)poczekamy jeszcze moze z dwa miesiace i sie wybierzemy grudnioweczka a z ktorego miesiaca jestes? widze ze kolejna mloda mama:-)
hej,ja to dzisiaj za generalne sprzatanko domku sie biore,praleczke juz mam zrobiona,okna musze pomyc i wogole cala chatke a co u was? ADA-no super miejsce,heh bardziej dla doroslych,ale dla dzieci tez pelno atrakcji
a tak wogole to jutro chyba pojedziemy sobie na jeszcze inny park ze zwierzetami,albo na golders green bo to blisko a co tu w niedziele robic???macie jakies pomysly
jeju jeszcze zakupy spozywcze mnie dzisiaj czekaja i obiad,nie chce mi sie,na obiady tez nie mam pomyslowdajcie jakis fajny przepisik
ee a wy gdzie?ja juz posprzatane,burza byla i padalo,az lepiej na dworku,nie ma juz duchoty,a jutro chyba pojedziemy jednak na chesingtonn bo moj brat tez chce jechac to pojedziemy wieksza grupa,bedzie razniej